Jaden Smith, ki je že prava modna ikona, je v nedeljo v Berlinu promoviral svoj nov film ‘Karate Kid’ skupaj s soigralcem Jackiem Chanom.

V torek se je 12-letni igralec napotil v studio SAT.1 TV, kjer je posnel intervju za oddajo ‘Fruehstuecksfernsehen’, nato pa zablestel na rdeči preprogi kinematografa  ‘CineStar am Potsdamer Platz’.

Mlad zvezdnik, ki se mu sledi treniranja poznajo predvsem na trebušnih mišicah,  je nedavno za ‘UK’s Daily Recort’ spregovoril o svojem očetu Willu Smithu in poljubljanju. Povedal je: »Bilo je zanimivo in hkrati čudno, ko mi je oče delil nasvete glede poljubljanja. Morala sva stati tako blizu, da je bil posnetek to, kar so želeli. Bilo je nekoliko nerodno. Ker se dobro poljubljam, to ni bil takšen izziv kot bi bil, če bi bil popolnoma neizkušen. Oče mi je rekel: ‘Med poljubljanjem imej usta zaprta! Vsekakor si še premlad za to!’«

Je Will eden tistih očetov, ki verjamejo, da so njihovi otroci pridni in nedolžni? Kaj pa Jadenova izjava, da obvlada poljubljanje, morda z odprtimi usti…?

Kaj bi rekel Will na to?!

Poglej si slike s premiere filma ‘Karate Kid’ v Berlinu.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Utrujena Beyonce zmačkana in skuštrana zapustila zabavo
Naslednji članekVROČE Anamarija Avbelj: Na morju prekinila s fantom in končala na urgenci!