Jessica Szohr je zavzela naslovnico decembrske številke revije ‘Savvy’.

25-letna ‘Opravljivka’, ki pravi, da sploh ni glamurozna,  je za revijo povedala nekaj o njeni selitvi iz Wisconsina v New York in o njenih ljubezenskih razmerjih, ki jih v javnosti ne izpostavlja.

O selitvi se je razgovorila: »Wisconsin bo imel v mojem srcu vedno posebno mesto, saj sem tam odrasla in je tam vsa moja družina. Vendar mislim, da je dom tam, kjer je tvoje srce. In zdaj je moje srce v New Yorku.«

O svojem zasebnem življenju je povedala: »Glede stvari v mojem zasebnem življenju – če o njih spregovorim, ne ostanejo zasebne. Sem le normalno dekle, ki res uživa v delu, ki ga počnem, vendar biti pod drobnogledom javnosti prinese s seboj tudi druge stvari… Ljudje si bodo vedno razlagali stvari po svoje in domnevali, zato si prizadevam le, da bi bila pri svojem delu dobra in se trudila po svojih najboljših močeh.«

Na koncu je spregovorila še o njenem prihajajočem neodvisnem filmu ‘Art Machine. »Igram umetnico, ki izraža svoja čustva skozi umetnost. Res je kul. Snemam po vsem Brooklynu,« je še rekla.

S filmom nam bo predstavila še njeno drugo plat, čeprav si jo težko predstavljamo še v kakšni drugi vlogi kot v ‘Opravljivki’.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSharon Stone: Leta ne zasenčijo njenih seksi oblin
Naslednji članekVROČE Big Brother: Stanovalci ne marajo Sandre, tudi Mišo ne spi več pri njej