Poglejmo, kaj sta ob koncu tedna počela slavna brata Jonas, Joe in Nick.

Nick je v petek popolne zoper stopil na oder v Los Angelesu in pridno vadil za letošnje ‘Critic’s Choice Movie Awards’, ki so se odvijale kasneje zvečer.

17-letni glasbenik je s svojo novo skupino ‘The Administration’ nastopil na podelitvi nagrad in navdušil hollywoodsko smetano.

Nick je za MTV povedal, kako so izbrali pesmi, s katerimi so se predstavili. Povedal je: »S producentom sva se pogovarjala o pesmih, ki si jih želim predstaviti in ki prav tako ugajajo tudi njim. Nastal je dolg seznam, ampak bo zanimivo videti, kaj bo nastalo iz tega.«

Petkove podelitve nagrad ‘CCMA’, ki so potekale v Hollywood Palladiumu v Los Angelesu, pa se je udeležil tudi Joe, ki je na njih spoznal glasbeno legendo Paula McCartneyja.

Pojoči bratci Jonas se bodo marca vrnili z njihovo dobro prijateljico Demi Lovato, s katero bodo nastopili na dobrodelnem koncertu Houston Rodeo. Postaven zvezdnik je o tem povedal:

»Imam kavbojske škornje in klobuk, ki ga nosim doma. Lahko prisežem, da bom prišel v škornjih. Bomo videli, kaj bodo moji bratje rekli na to. Nosil bom tudi sončna očala NASCAR, niti prepoznali me ne boste. Ker bom že tam, se bom verjetno tudi preizkusil v jahanju bika.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekBradati Ashton Kutcher bi na vsak način rad izgledal starejši
Naslednji članekFOTO Nepočesana in skuštrana Kylie Minogue