Joe Jonas si je morda prislužil naslov lomilca src, a najstniški idol vztraja, da ni on tisti, ki osebo ožalosti.

20-letna Disneyjev zvezdnik je imel že kar nekaj zvez s slavnimi dekleti – med njimi se najdejo tudi Camilla Belle, Demi Lovato in Taylor Swift – slednja pa je na oddaji ‘Ellen‘ celo izjavila, da jo je Joe pustil preko telefonskega klica v 27-ih sekundah. Kakor koli že, Joe v intervjuju z ‘The Toronto Star’ vztraja, da ni tip moškega, ki bi kar naprej menjal dekleta.

»Vem, da obstajajo ljudje, ki menijo da sem lomilec src, toda poslušajte naše pesmi. Te govorijo resnico. Če so srca zlomljena, so ponavadi naša. Karkoli se je dogajalo v naših zvezah, se izraža preko naših skladb in sovražnik bo osovražen.«

To ni prvič, da se je Joe branil pred nekdanjimi dekleti. Kar spomni se njegove razveze iz leta 2008, ko se je razšel s Taylor in vztrajal, da ni bil on tisti, ki je varal, pač pa je zveza preprosto razpadla.

»Svojega dekleta nisem nikoli varal. Morda se bo kdo počutil bolje, če bo krivdo zvalil name ali namigoval, da sem bil nezvest, toda to preprosto ni res! Morda so bili razlogi za razvezo. Morda so se srca premaknila naprej. Mogoče so se spremenila čustva. Zares sem razočaran, da je to povzročilo tudi, da so se moji oboževalci odmaknili od mene.«

Nedavna znana Jonasova zveza z Demi se je končala še v začetku tega leta. Ne glede na to, da sta se zvezdnika razšla, pa še vedno obstajata prijatelja in tudi sodelujeta, saj namreč oba igrata v filmu Camp Rock 2‘.

Pred nekaj tedni pa naj bi Joe odšel tudi na zmenek z igralko ‘Somraka‘, Ashley Greene.

Kakšno mnenje pa imaš ti o Joeu? Je ‘playboy’ ali je morda le žrtev negativnih medijev?

Sedaj ko se je Nick Jonas na polno zaposlil z vlogo v ‘Les Miserables’ v Londonu, pa se ostala brata vse bolj zanimata za tak način zaposlitve in razmišljata o muzikalu ali morda kar dveh.

V intervjuju z ‘E!’ je sanjač Joe namignil, da bo morda sledil stopinjam mlajšega brata in se pojavil v muzikalu ‘Great White Way‘.

»Nekoč sem se že ukvarjal z Broadwayjem, toda z veseljem  bi to ponovil in morda v prihodnosti celo bom. Mislim da bi bilo tudi zanimivo videti, če zmorem še enkrat.«

Kaj pa si ti misliš o tem? Oglej si še intervju!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Sanja Grohar jemala pomirjevala in v kopalnici jokala ure in ure
Naslednji članekBrooklyn Decker: 23-letna lepotica Andya Roddicka komaj čaka, da postane mama!