Joe Jonas je naredil skupinsko fotografijo s pevko LeAnn Rimes in Channingom Tatumom.Trojica se je v sredo zvečer udeležila GBK BCS National Championship Gift Lounge, ki je potekala v centru Pasadena Convention.

20-letnik je prispel na proslavo v spremstvu LeAnn, Channinga, Jasona Schwartzmana in ustanoviteljem GBK-ja, Gavinom B. Keillyem.

Joe pa nam je zaupal tudi svoje sanje!

Ko je zvezdnik spregovoril nekaj besed za škotsko revijo ‘Daily Record’, je povedal tudi, da si v prihodnosti želi zaigrati tudi ob strani bivšega James Bonda, Daniela Craiga.

Dejal je: »O igranju poskušam prebrati, kolikor je možno. To je nekaj, kar obožujem in čemur se želim v celoti posvetiti. Sanje bi se mi uresničile, če bi dobil priložnost nastopiti v delu Bondovega filma. Jonas Brothers smo veliki oboževalci Daniela Craiga. DC je naboljši! In v veliko čast bi mi bilo sodelovati z njim.

Brat Kevin se je vključil v pogovor in pripomnil, da se nameravajo na Škotsko še vrniti. »Načrtujemo še eno turnejo med poletjem. Upamo, da bo Škotska na našem seznamu. V bistvu smo mislili obiskati vašo deželo že med kratko turnejo po Veliki Britaniji ampak je načrt splaval po vodi. Škotsko smo prvič obiskali med sodelovanjem z Avril Lavigne in si ogledali Glasgow. To mesto je čudovito. Najbolj mi je ostalo v spominu, da je bila ura deset zvečer, pa se še niti stemnilo ni,« je rekel Kevin.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNatalie Portman: Ne želim končati na porno straneh
Naslednji članekKaty Perry: Ne želim, da moški masturbirajo na moje pesmi