Jonas Brothers so izdali, da bodo na turnejo, na katero se odpravljajo to poletje, vzeli svoje punce. Izgleda, da bodo nekatere oboževalke razočarane.

Kevin je za ‘PopEater’ povedal, da bo z njim odšla na turnejo tudi njegova žena Danielle in dejal, da bo potovanje resnično dobro. Na turnejo pa bo šlo tudi Joejevo dekle, Demi Lovato, ki bo njihova predskupina. Brez punce pa se bo na turnejo podal Nick, ki je trenutno samski. Kdo ve, mogoče bo na poti spoznal novo punco?

Nick je povedal, da je zadovoljen s svojim samskih življenjem in meni, da bo zabavno družiti se  s povečano družino Jonas. Dejal je: »To bo zagotovo učenja polna izkušnja. Vnesla bo neko novo dinamiko, s tem ko imamo novo članico družine. Pripravljeni smo na to… Še eno leto s turnejo, na kateri bomo vsi in zagotovo bo razburljivo ter polno dogodivščin.«

Pred kratkim so bili bratje Jonas gostje pogovorne oddaje z Jayjem Lenojem, kjer so se dotaknili Kevinove poroke, Joejevega kuhanja in Nickove želje, da bi bil igralec baseballa.

Med pogovorom o Nickovi želji do igranja bejzbola je le-ta izdal, da se je odpravil na trening Dodgersov. Z velikim nasmehom na obrazu je povedal: »Dobil sem izpad od igralcev. Bili so kar malo pasji in so delali z mano kot z novincem.«

Za svoj najljubši šport pa si je Nick vzel čas v soboto, ko si je skupaj z Joejem ogledal bejzbol tekmo, kasneje pa se jima je pridružil še Kevin in vsi skupaj so se fotografirali s košarkarsko legendo Magic Johnsonom.



Zadnje novičke

Prejšnji članekEurosong: Ansmbel Žlindra in Kalamari na rdeči preprogi v Oslu
Naslednji članekŠOKANTNO 5-mesecev po smrti Brittany Murphy, našli mrtvega tudi njenega moža