Jonas Brothers so zopet pritegnili pozornost. Tokrat v hotelu ‘Four Seasons Hotel’ v Los Angelesu, kjer so preživeli praznično nedeljo v spremstvu  že dobro znanih lepotic – Demi Lovato in Danielle Delease.

Že omenjeni skupinici so se pridružili še starši pojočih bratcev in njihov najmlajši član. Celotna družina se je zbrala z namenom, da proslavijo veliko noč ob večerji ter si oddahnejo od napornega vsakdana.

Jonas Brothers so prav tako zavzeli oder na velikodnočni  prireditvi ‘Easter Sunday service’, ki je potekala v Angel Stadiumu pod okriljem  Saddleback Church. Zvezdniki so nastopili s tremi pesmimi: ‘Hold On’, ‘A Little Bit Longer’ in ‘Gotta Find You’.

Med pesmijo ‘A Little Bit Longer’ je Nick spregovoril množici in jim zaupal svojo izkušnjo s sladkorno boleznijo. Rekel je: »Pred štirimi leti in pol so mi postavili diagnozo sladkorne bolezni 1. tipa. Zgodilo se je zelo hitro. Ampak tisto noč, na poti v bolnišnico, sem si obljubil, da me to ne bo ustavilo! Vprašal sem se: ‘Zakaj jaz?’ In prišel sem do točke, ko sem si rekel: ‘Zakaj pa ne jaz?’«

»Zdaj sem zmožen deliti svojo zgodbo z vami in vsemi, ki se soočajo s podobnimi težavami. Vem, da vsakega izmed nas v življenju enkrat doletijo hude stvari, vendar je pomembno, kako vztrajni smo v takšnih trenutkih. Kako se spoprimemo z njimi in jih premagamo. Prisegel sem si, da vas bom v teh trenutkih opogumljal, da vas to ne bo ustavilo!«


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Brangelina obiskala begunce v Črni Gori
Naslednji članekGeorge Clooney: Na jezeru ob njegovi vili našli truplo