Slavna trojica, ki navdušuje žensko populacijo po vsem svetu, je v četrtek zvečer prispela v Puerto Rico.

Nick, Joe in Kevin Jonas so v PR Coliseumu nastopili pred množico zvestih oboževalcev, nato pa nadaljevali pot v Santa Domingo, kjer se jim je včeraj pridružila še ostala igralska zasedba ‘Camp Rocka’.

Pojoči bratci pa se na turneji soočajo tudi z manj prijetnimi stvarmi. In sicer so morali zaradi nasilja v mestu žal odpovedati koncerte v Monterreyju in Mexicu. Kevin je povedal:

»Naši oboževalci v Monterreyju in Mexicu so eni izmed najboljših na svetu. Veselimo se vsake priložnosti, ki se nam ponudi, da jih obiščemo. Četudi trenutno ne moremo pred njimi nastopiti, upamo, da se kmalu vidimo.«

Joe, ki se je v zadnjem času začel videvati z zvezdnico Somraka, Ashley Greene, je bil zaradi tega deležen obsojanj in besa preko interneta.

Postavni pevec in igralec pa je ponovno izkoristil svoj talent in slavo, da je pomagal pri kampanji ‘The Cambio Cares’, ki opozarja na nasilje in zlorabo v družbi.

Joe je za kampanjo posnel video, v katerem pravi: »Dejstvo, da se ljudje zatekajo k zastraševanju in spravljanju na šibkejše, je grozljivo. Če je kakšna možnost, da to ustavimo, moramo nekje začeti. Začne se pri vsakem posamezniku, v šoli, v skupnosti!«

In če si bil/a tudi tarča zastraševanja, Joe pravi: “Nikoli ne pozabi, da si na tem svetu z nekim namenom in si nekaj posebnega.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekJulia Roberts zaradi težavnih otrok večkrat poseže po alkoholu
Naslednji članekJe Christina Aguilera prikrita lezbijka?!