Tudi Jordin Sparks se bo pridružila številnim zvezdnikom in naslednji teden izdala svoj novi vonj!

Pevka, ki resnično obvladuje petje v živo, bo izdala sadno-cvetlični parfum, imenovan ‘Because of You’, vseboval pa bo notico klementine, belo veličastno jagodičevje in pomarančni cvet, sredico nektarine, pazljivo otroško orhidejo in koralno milino potonike, vanilijeva zrna, Baltski jantar in svetel les.

»Ko sem se začela zanimati za ta projekt, sem zares hotel ustvariti nekaj, kar si lahko vsak privošči,« je dejala Jordin v ekskluzivnem intervjuju z ‘WWD’. »Ko si sama ogledujem kakšne zvezdniške dišave, vse stanejo tam okoli 80 dolarjev. Celo sedaj, kadar pogledam dišavo v vrednosti 80 dolarjev, si ne privoščim, da bi toliko zapravila na tem.«

‘Because of You’ bo tako dostopen cenovno ugodneje. Za 2,5ml stekleničko bo potrebno odšteti 9.50 dolarjev, v najslabšem primeru pa se lahko cene povzpnejo tudi do 14.95 dolarjev. Jordin je namreč mnenja, da mora izdati ne samo kvaliteten, temveč tudi vsem ljudem cenovno dostopen parfum. Kaj si o tem misliš ti? Podpiraš njeno odločitev?

V četrtek zjutraj pa se je Jordin udeležila digitalne globalne kampanje revije Cosmopolitan, imenovane ‘Fun Fearless Female’ in zasijala na Times Squareu.

Kampanje se lahko udeleži vsak uporabnik Facebooka, vsi gledalci lahko nalagajo svoje fotografije, fotografije svojih prijateljev in tako sodelujejo kot zvezde pri tem projektu.

Dobili pa smo tudi nekaj ljubkih fotografij iz videospota lepotičke, ki je zapela v filmu ‘Beauty and the Beast’.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Heidi Klum brez ličil ni prav nič podobna manekenki
Naslednji članekCheryl Cole – Parachute