Prijel je rdečo kitaro, jo zalučal ob steno ter jo tako zdrobil na veliko majhnih koščkov. A ne boj se, seveda to ni bila njegova kitara. S tem dejanjem si je samo zaslužil mesto na naslovnici aprilske revije ‘Interview‘.

16-letni glasbenik se je reviji tudi popolnoma posvetil in priznal, da mu je slavna pevka Beyonce strla srce. Dejal je: »Bil sem do ušes zaljubljen vanjo, odkar sem dopolnil sedem let. Tako da mi je zares strla srce, ko se je poročila z Jay-Z-jem

Toda to ga v življenju ni ustavilo. Kljub strtemu srcu mladostnik danes obožuje živalske krike, ki jih punce spuščajo, ko ga zagledajo. »Punce ponorijo, začnejo objemati ena drugo in so čisto razvnete. Na njegovih koncertih morajo biti vedno prisotni varnostniki, da vsaj malo umirijo razgrete hormončke. Toda Bieber jih spoštuje in se velikokrat z njimi tudi spogleduje, če pa kakšno oboževalko izpostavi in se jo dotakne, ta takoj postane popolnoma objokana. Bieber pa se nam zdi ves ponosen in lahko bi rekli tudi nedostopen.«

Ne smemo pa pozabiti dejstva, da za njim ne norijo zgolj dekleta, pač pa seveda tudi paparaci. V torek so ga tako ujeli na letališču Narita v Tokyju na Japonskem, kamor je ponesel svojo pop glasbo.

Tudi tam so ga pričakali številni vzhičeni oboževalci in imel je težko nalogo, ko se je v modri kapi in čevljih ter v črno usnjenem suknjiču prebijal mimo njih.

Po nedavnih informacijah, pa naj bi producentka ‘Ameriškega idola’, Cecila Frot-Coutaz , sporočila, da so Bieberjeve pesmi vse molitve, ki lahko služijo naši generaciji. In zaradi tega se je odločila in ga povabila na oddajo ‘American Idol Gives Back‘.

»Vse odločitve so stvar ravnovesja, nobena odločitev ni prenagljena. Je stvar urnika in vse nastope bomo izpeljali po najboljši poti. Bolj specifično lahko rečem samo še to, da imamo vsak teden eno temo in glede na temo imamo tudi mentorje. Glede na temo in na mentorja pa se odločamo za nastop.«

»Nekateri ljudje si želijo biti podobni Justinu. ‘Idol Gives Back’ je bila najboljša noč zanj, kajti izkazalo se je, da je resnično fenomenalen. Je mlad, hkrati pa najboljši navdih za mlado generacijo. Zato sem zelo vesela, da je epizoda namenjena zgolj njemu.«

In ali verjameš ali pa ne, včasih tudi Justin naredi mnogo več, kot le to, da pomežika s svojimi trepalnicami, tleskne s prsti in pokaže svoje jamice. Punce ga nimajo rade zgolj zaradi tega. Ko je pred kratkim prispel na Disneyjev radio, ga je tam pričakala množica ljudi in pevec jim je odpel lastno priredbo Mileyjine skladbe ‘Party in the U.S.A.’. Čeprav je bila to le prvoaprilska šala, je bilo očitno, da si želi na svojo stran pridobiti tudi njene oboževalce.

Preveri spodnji video in povej, kakšno je tvoje mnenje. Misliš, da je Miley to všeč? No ja, tudi mi si mislimo, da ni ravno vzhičena.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJe Jennifer Love Hewitt všeč zaročen Robert Pattinson?
Naslednji članekPolicija aretirala nekdanjo zvezo ‘Melrose Placea’