Če si najstniška zvezda in na milijone najstniških deklet vzdihuje za teboj, je precej enostavno, da uživaš v vseh ugodnostih in vseh možnostih, ki ti jih življenje najstniškega idola ponuja – s tem mislimo tudi na ogromno zmenkov. Toda, Justin Bieber ni tipičen najstniški vzornik in to je tudi vzrok, da se je fant zaprisegel, da bo v življenju počakal na tisto ´pravo´ ljubezen. Na ljubezen svojega življenja.

V intervjuju za ´E! News´ je Justinova mama Pattie Mallette spregovorila o sinovih strogih etičnih načelih, ko pride do spolnega odnosa:

»Justin je izrazil željo, da bi ostal devičnik, da bi spoštoval ženske in jim poklanjal vso naklonjenost, ki si jo zaslužijo.«

Zdi se, kot da Justin koraka po poteh bratov Jonas, kajti vsi so se odločili, da bodo ostali devičniki, dokler ne bodo našli ´pravega´ dekleta.

Ali si sam/a nad Justinovo odločitvijo razočaran/a ali se ti zdi, da je vredna spoštovanja?

Oglej pa si tudi intervju v videu, v katerem spregovori Justin in njegova mama.

Kljub svojim rosnih 16-im letom pa je Justin že velikokrat pokazal, da dekleta še kako spoštuje in da je zelo čustven človek. Ljubek, talentiran in senzitiven – ni čudno, da ga dekleta obožujejo!

V začetku prejšnjega tedna je Justin nastopil v Cincinnati in se med pesmijo ´Down to Earth´ ´čustveno zrušil´. Med izvedbo pesmi je začel jokati. Najverjetneje ga je čustveno strla sama pesem, kajti sama pesem ga spominja na ločitev njegovih staršev.

In lahko staviš, kljub temu, da danes obstaja že veliko sleparjev, da so bile njegove solze resnične. Njegov čustveni moment lahko sam/a preveriš v spodnjem videu.

Ni skrivnost, da je Justin svetovna senzacija, toda presenetili so nas njegovi zadnji medmrežni spopadi, kjer so objavili nekaj čudnih dohodkov iz Severne Koreje.

Mladenič se je udeležil svetovnega tekmovanja imenovanega ´The Justin Bieber My World Tour Contest´, kjer so oboževalci lahko glasovali zanj in mu tako omogočili, da bi obiskal njihovo državo in izvedel turnejo.

Problem je nastopil, ko je v Severni Koreji glasovalo največ oboževalcev, a od kar je vlada naredila konec uporabi interneta, se niso pojavila nikakršna pojasnila.

Kasneje, ko nihče ni več mogel glasovati zanj in njegovo turnejo po njihovi deželi, se je na veliko začudenje Bieber odločil, da želi oditi ravno tja.

Nek medijski vir je o tem dejal: » To je sedaj res nedojemljivo – v času pisanja, Severna Koreja zaseda drugo mesto s samo nekaj tisoči glasovi. Če ne bo trenutno vodeni Izrael dobil zasluženo skupno igro, ga bodo morda do časa kosila že dohitele druge države.«

A naknadno so se pojavile nove informacije. Ne samo, da Justin ne odhaja v Severno Korejo, toda ne odhaja niti na nobeno obljubljeno turnejo.

Prejšnji teden, ko so se pojavile govorice o Justinovem obisku Koreje, se je najprej govorilo o problemu, ki ga je zapletla vlada. A sedaj se je pojavila resnica, ki govori o neuradnem in menda celo izmišljenem tekmovanju. Justin naj ne bi nikoli uradno garantiral glasbeno turnejo v zmagovalni državi. Oops!

Justinov zastopnik je za ´MTV´ dejal, da tekma oziroma glasovanje ni bilo legitimno, in da Justin nikakor ne načrtuje turneje v revni Severni Koreji.

Morda je bila to samo še ena neokusna, slaba šala, ki se ne bo nikoli uresničila. Če se bodo pojavile nove informacije, pa boš o tem zagotovo izvedel/a prvi/a.

Preveri pa tudi nove fotografije mladega glasbenika, katere krasijo revijo ´Seventeen´ in ´USA Today´.

Za revijo ´USA Today´ se je 16-letnik pošalil o svoji višini. » Ni bilo kar preko noči. Veliko juter sem preživel na cesti do radijskih postaj in prepeval o svoji naporu rasti. Hvaležen pa sem glasbeni industriji, kajti zaradi njih sem zares majhen.«

Justin je spregovoril tudi o svoji veri, in o tem, kako zelo zaupa Bogu in kako blizu si je njegova družina s cerkvijo. » Zares smo povezani z Bogom. Vedno je bil, ne vem, našo družino že od nekdaj drži skupaj. Z mamo sva odrasla s komaj nekaj denarja. Bila je še zelo mlada, ko me je imela. Velikokrat sva se borila in mučila, a nikoli ga nisva krivila. Seveda je to nekako mene vedno zaznamovalo, toda še vedno sem mlad, še vedno poskušam ugotoviti, kdo sem in preprosto želim uživati. Za enkrat še ne vem, zakaj sem tukaj in kaj naj počnem.«

Čeprav se Justin sprašuje o svojem življenju in smislu pa mislimo, da je nekaj le spregledal. Kaj pa njegov glas in glasbeni talent? Ali ni to talent, kateri ti je bil podarjen že ob rojstvu?


Zadnje novičke

Prejšnji članekPlešasti Colin Farrell pri 34ih letih izgleda kot, da bi jih imel 50!
Naslednji članekSarah Jessica Parker v jok, ker ne bo Seksa v mestu 3