Justin Bieber je v soboto zvečer nastopil na še eni praznični prireditvi ‘2010 B96 Jingle Bash‘, ki se je odvijala v areni Allstate v Chicagu.

Medtem pa je Katy Perry, ki se je nekoč zagledala v komaj 16-letnega zvezdnika za revijo  ‘OK’, povedala, da ga je končno prebolela.

»Moram priznati, da je bil Justin moja zvezdniška simpatija kar nekaj časa, ampak mislim, da sem ga zdaj prebolela. Lahko bi celo rekla, da ga je zdaj nadomestil drug zvezdnik, Russell Brand,« se je razgovorila mlada pevka. Če je zvezdnik izgubil eno oboževalko, pa si je pridobil drugo, ki jo prav tako vsi poznamo…

Letos so se 16-letnemu glasbeniku uresničile še ene sanje…

In sicer mu je podjetje Panini America omogočilo njegovo lastno zbirko prazničnih voščilnic, ki obsega 150 voščilnic in 30 nalepk.

Justin je ob tem povedal: »To je neverjetno! Zmeraj sem si želel biti hokejist, ki bi imel lastno zbirko voščilnic. Spomnim se, da sem v otroštvu celo zbiral voščilnice znanih hokejistov. Zato se mi zdi ideja, da bi s svojimi karticami navduševal otroke, kot so mene voščilnice hokejistov, izvrstna!«

Poglej si slike Justina v elementu.


Zadnje novičke

Prejšnji članekEva Longoria moža varala z Lanceom Armstrongom?!
Naslednji članekFOTO Poka po šivih: Noseča Mariah Carey pela Obami