Justina Bieberja je glasbena industrija odkrila pred dvema letoma in od takrat se je s svetlobno hitrostjo premaknil na sam vrh svetovne lestvice. In seveda, poleg ogromne slave je mlad fant prejel tudi ogromno količino denarja. Če smo natančni, Justin Bieber na dan zasluži kar 300.000 dolarjev.

Po podatkih ‘The Smoking Guna’ naj bi Justin zasedal mesto takoj za Rescall Flatts, Keithom Urbanom in Sugarlandi, kot eden izmed letošnjih največjih koncertnih zaslužkarjev. Presenetljivo je tudi dejstvo, da je Justin mnogo bolj uspešen od Drake, Weezerja, Sheryl Crow, Bret Michaels, ki na noč zaslužijo veliko (64.000 dolarjev), a vseeno ne tako zelo kot Justin. S temi dejstvi nikakor ne moremo zanikati, da je 16-letnik resnična senzacija, ki je v svojem mladem življenju nedvomno uspel.

V ponedeljek pa je ljubljenec najstniških src poziral pred ogromno množico oboževalcev v Tokiu. Kljub temu da je zvezdnik potožil, da ga oboževalci nimajo zares radi, mislimo, da je svojo zmoto vendarle spoznal. Pred neverjetnim številom ljudi pa je mladenič odpel tudi nekaj svojih pesmi, med njimi tudi ‘U Smile’ in ‘Never Say Never’.

Uspešen 16-letnik je samo dogajanje komentiral preko svojega portala, kjer je zapisal: »Tokio je neverjeten… Ravnokar sem nastopil zunaj pred ogromno oboževalci. Hvala vsem mojim japonskim oboževalcem, ki me podpirate!«


Zadnje novičke

Prejšnji članekEnrique Iglesias in Anna Kournikova uživala na prestižni jahti
Naslednji članekFOTO Jennifer Hudson: Nad njeno novo postavo navdušen tudi zaročenec