Justin Bieber je vedno pripravljen na akcijo, kar je v torek dokazal z ubijalsko predstavo v Vancouvru.

Izvajalec uspešnice ‘One Less Lonely Girl’ je na odru arene Rogers za svoje oboževalce izvedel nekaj akcijskih potez. Justin je med nastopom pokazal svoje kung fu spretnosti, medtem ko je v sklopu koreografije s stranskim plesalcem izvedel nekaj potez in njegovi gibi so delovali prav impresivno.

Ko že govorimo o pretepanju, izgleda, da je fant, ki je Justina obtožil za poškodbo med lasersko igrico, vložil formalno pritožbo.

Dan kasneje, v sredo, pa je bil priljubljeni pevec opažen ob zapuščanju zasebnega letala na LAX letališču, potem ko se je vrnil iz Vancouvra. Ob prihodu na letališče je izgledal Justin kar malce razočaran nad deževnim vremenom in si je čez glavo nadel kapuco, da bi zaščitil svojo pričesko.

Justin, ki uživa v slavi in bogastvu, pa je pred kratkim priznal, da si je vedno želel le normalnega družinskega življenja.

V svoji prvi knjigi ‘First Step 2 Forever’, ki je izšla včeraj, se je najstniški zvezdnik razpisal o starših, Patty in Jeremyju, ter o njuni razdvojitvi  pred njegovim prvim rojstnim dnevom.

Povedal je: »Ko sem bil majhen, sem hrepenel po ‘normalnem’ družinskem življenju. Mama je prijela za vsako delo, da je obdržala streho nad glavo. Nismo uživali luksuza in nikoli se nisem domislil, da smo revni. Imeli smo drug drugega, kar je bilo vse.«

Justin je v nadaljevanju spregovoril še o svojem uspehu in spoprijemanjem s slavo ter o tem, kako sedaj deluje njegovo življenje. Dejal je: »Sedaj ko sem, kjer sem, si včasih preprosto zaželim, da bi se vrnil domov in samo užival. Ampak če bi bil doma, bi si želel, da bi bil v tej poziciji.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekRDYO DJs predstavlja NEW (NJU) D.N.B
Naslednji članekKristen Stewart: Svoje hčerke še ni spoznala!