Justin Bieber je preživel ponedeljek v Beli Hiši, kjer je spoznal Ameriškega predsednika Baracka Obamo in njegovo družino. Ta dan se je v Beli Hiši gnetlo kar nekaj slavnih osebnosti, ki so se udeležili vsakoletnega ‘Easter Egg rolla’.

16-letni zvezdnik je na Twitterju napisal: »V Beli hiši sem naredil obhod in se slikal z Obamovo družino. Res so prijetni in se radi zabavajo.« Na koncu še je dodal: »Hvala vsem, ki ste prišli danes. Bila je izjemna izkušnja in počaščen sem, da me je doletela tolikšna čast. Hvala vsem mojim oboževalcem!«

Medtem ko ga svetovna slava kar sama kliče k sebi, pa mlad pevec zatrjuje, da mu le-ta ne bo stopila v glavo. Prejšnji mesec je povedal: »Sem zelo realna oseba. Ko sem doma, ne potrebujem varnostnikov, saj vedo, kdo sem. Sem običajem 16-letnik. Znam narediti dober pečen sir in všeč so mi dekleta. Narediti moram domačo nalogo, čemur se ne morem izogniti. Angleščina je moj najljubši predmet, medtem ko pešam pri kemiji.«

Kaj pa šola?

»Šolanje bi lahko zaklučil že to leto, ampak bom nadaljeval do 18.leta v primeru, da bom želel študirati. Nočem si omejiti možnosti. Nikoli ne veš, kako se bodo stvari odvile,« je še povedal.

Konec minulega meseca pa je Justin preveril, koliko ga je v hlačah in se preizkusil v bungee jumpingu. Skočil je z mostu Auckland Bridge Bungy v Westhavnu Marina in Auckland na Novi Zelandiji.

V čertek pa se je ustavil v botiku s sončnimi očali ‘Beverly Center Solstice Sunglass Boutique’ v Los Angelesu.

Notranji vir spletnega portala ‘JJJ’ je povedal: »Prišel je s prijatelji in varnostnikom. Nosil je pletene hlače, belo majico s kratkimi rokavi in kapi Yankee. Vsi so bili zelo sproščeni in so si ogledovali predvsem bel par, ki ga je prejšnji dan kupoval njegov varnostnik.«

Po notranjih informacijah smo tudi izvedeli, da je zvezdnik končno kupil očala Marc Jacobs 309/S, vendar s kovinskim okvirjem, saj ni hotel kopirati varnostnikovih sončnih očal.

Seveda se je za Justinom podila skupinica deklet, ampak so žal na varnostnikovo pobudo morale ostati pred trgovino. Presenetljivo, v mestu ni bilo niti  sledu o paparacih.

Suhlat lomilec ženskih src pa je za revijo ‘Lif &Style’ povedal, da namerava pridobiti na mišični masi, pri čemer mu bo pomagal trener slavnih, Danny Musico.

Notranji vir je reviji povedal, da je Justin primernih let, da ugotovi, česa je njegovo telo zmožno. Spet drug vir je rekel: “Želi se preobraziti iz suhcenega fantka v pravega moškega, kot je to uspelo Nicku Lacheyju in Justinu Timberlaku.” Mu bo uspelo?


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Seksi Rihanna za naslovnico pozirala skoraj gola
Naslednji članekVroča Shakira je najbolj popularna latino pevka