Slaba novica dekleta! Če želite oditi na zmenek s slavnim najstnikom Justin Bieberjem, morate morda biti tudi ve slavne?

16-letnik je za ‘News of the World‘ spregovoril o tem, da trenutno išče svoje dekle in da upa, da bo njegovo oko ujelo neslavno dekle, dokler ne bo razumela njegovih obveznosti.

»Dekleta, s katerimi sem hodil, so morala imeti rada glasbo. Toda danes vidimo veliko slavnih, ki hodijo s slavnimi. Dobijo tisto, čez kar se sami prebijajo.«

Justin pa je spregovoril o tem, da si sam želi, da ne bi hodil s slavnim dekletom, pač pa z nekom, ki bi ga imel rad zaradi tega, kar je, ne pa zaradi njegovega položaja.

»Zagotovo bom z nekom, ki ni slaven. Samo najti moram pravo. In ko jo bom našel, bom seveda hodil z njo na zmenke. Toda to bo težko, kajti veliko potujem. Zares bom težko našel dekle, ki me bo imela rada zaradi mene samega.«

Medtem ko Justin govori o težki zvezi s slavno osebo, pa ne smemo pozabiti na vse tiste govorice, o katerih so se razpisali mediji, ko so poročali o spogledovanju s Kim Kardashian, Beyonce in še številnimi slavnimi dekleti.

Koga od slavnih bi pa ti rad/a videl/a zraven Justina? Ali pa si tudi ti mnenja, da bi bilo bolje, če bi hodil z neslavnim dekletom?


Zadnje novičke

Prejšnji članekOPA! Gabriel Aubry: Bivši fant Halle Berry pokazal izklesane trebušne mišice
Naslednji članekVROČE Davor Radolfi ob jubileju izdal zgoščenko Sentimiento