Justin Bieber se je pred fotografskim objektivom postavil med ‘Canadian Mounties’ igralca, ko je prišel na ‘2010 Juno Awards’ prireditev, ki je potekala v nedeljo v Newfoundlandu v Kanadi. Justin je svoj talent pokazal tudi na odru, v duetu z Drakeom je zapel svoj singel ‘Baby’.

Po prireditvi je novopečeni voznik odšel na letališče, kjer je pobegnil, še preden bi mu vulkanski oblak povzročil težave. Justin je tweetal: “To je noro. Vulkanski oblak je že skoraj tu in odpovedujejo vse lete… Vsi poskušajo oditi.”

Te dni pa se Justin že mudi v Tokiu na Japonskem. Pred odhodom je napisal: “Pripravljam se na 18 urni let do Tokia… Ali bom spal ali si bom pogledal film… Tega nisem počel že 2 leti.”

Justin si je pred dnevi privoščil prav poseben obisk, in sicer je obiskal ‘Atlantis Paradise Island’, kjer se je zabaval ob delfinu.

16-letnik, ki je snemal tudi video za pesem ‘Never Let You Go’, ki je že doživel premiero, je dan preživel v zabavno raziskovalnem duhu, kjer je s prijatelji občudoval leve in druge živali. Poglej v galerijo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekDanijel Popović na hrvaški Kmetiji veljal za spletkarja
Naslednji članek‘Courtney Love je mrtva!’