Potem ko so odkrili njegov talent, je Justin Bieber neprestano na poti. Tako je bilo tudi ta ponedeljek, ko je hitel na letališče Pearson International Airport v Torontu, da bi ujel naslednji let.

‘One Less Lonely Girl’ pevec je bil videti dobre volje, ko se je napotil po terminalu do neizogibnega varnostnega sistema pred vkrcavanjem na letalo.

V nedeljo je bil mladi glasbenik eden izmed redkih zmagovalcev na podelitvi ‘2010 MuchMusic Video Awards’, ki je odšel domov z več kot le eno trofejo pod roko.

Zmagal je v kategoriji za najboljši mednarodni videospot od Kanadčana,  najboljši videospot in najboljši nov glasbenik.

Pozor, zadnja oboževalka zaželenega Justina bi lahko bila problematična…

Nedavno ponovno prenovljena Heidi Montag si med ločitvenem postopku že brusi kremplje, s katerimi bo tokrat morda poskušala zagrabiti mladoletnega Justina, za katerega je sama pripravila igro.

Pozorna Heidi je med sklicevanjem na nedavno vroče fotografiranje, ki ga je imel mladi pevec s Kim Kardashian, Justinu povedala: »Zdaj, ko se ločujem od Pratta, mislim, da bi midva morala posneti nekaj skupnih fotografij! Srček!«

Vsekakor ne smemo prezreti dejstva, da mu je plastična Heidi pomežiknila. Izgleda, da gre za resen posel…

Za na konec si je 23-letna Heidi nekoliko nediskretno privoščila tudi svojo novo tekmico, sicer 29-letno Kim ter rekla: »Jaz sem bližje tvojim letom.«

Lahko bi rekli, da se Heidi ravna po načelu ‘v ljubezni in vojni je vse dovoljeno’, saj je praktično rekla, da je Kim stara! Četudi je vprašanje, če se bo po številnih operacijah, ki jo še čakajo, pri 29-letih njen obraz sploh še držal skupaj. Zato bi zvezdnica morebiti zamenjala načelo in se ravnala po ‘najprej pometi pred lastnim pragom’.

Justin je trenutno eden najbolj zaželenih samcev v mlajšem ženskem svetu. Četudi je na milijone oboževalk, ki bi se odzvale, če bi le mignil s prstom, pa njega ne zanimajo ‘takšna’ dekleta.

‘Baby’ pevec je povedal, da je pri dekletih zelo izbirčen, saj mu je pomembnejša pamet kot lepota.

Za novinarje je povedal: »Mora imeti lepo osebnost, dober smisel za humor, lepe oči in možgane. V čem je smisel imeti lepo dekle, če se ne moreš z njo pogovarjati.«

»Želim večerjati z njo, se z njo tudi pogovarjati in je ne le gledati,« je še nadaljeval.

Torej, Justin si želi lepo, prijetno, dobro in predvsem pametno dekle. Omenil ni nobene starostne omejitve, torej ima Heidi še vedno nekaj možnosti. In če bi mlad zvezdnik pri večerji načel pogovor o plastičnih operacijah, bi lahko plastična Barbie kljub svoji inteligenci govorila vso noč.

Torej kaj meniš, je Heidi Montag sanjska ženska Justina Biebra?


Zadnje novičke

Prejšnji članekSvojeglava Suri Cruise naokoli hodi bosa, v pižami in s porisanimi nogami
Naslednji članekAngelina Jolie zagrozila Jennifer: ‘Ne približuj se mojim otrokom!’