Oboževalke Justina Biebra ne skrbite, javno spogledovanje med mladim zvezdnikom in Kim Kardashian ne pomeni nič resnega.

V intervjuju za ‘Extra’ je namreč zvezdnica resničnostnega šova ‘Keeping Up with the Kardashians’ pojasnila svoje ‘razmerje’ z izvajalcem uspešnice ‘Baby’ in dejala, da ne bi nikoli imela ljubezenske zveze z mladim zvezdnikom: »Midva nisva par. Mislim, jaz bi lahko bila njegova mama, ampak on je tako ljubek fant, tako zabavna oseba in ima tako dobro osebnost. Sedaj lahko vidim, zakaj ga vsa ta mlada dekleta obožujejo in jih daje obsedenost z njim. Ni čudno, saj je tako ljubek! Sporočam vam, da sva samo prijatelja.«

Glede na to, da je Justinova mama Patti Mallette samo 4 leta starejša od 29-letne Kim, je razumljivo, zakaj sta samo prijatelja.

Justin in Kim, ki sta pred kratkim skupaj posnela vroče fotografije za revijo ‘Elle’, sta se o svojem razmerju začela šaliti potem, ko sta se v začetku leta udeležila večerje ‘White House Correspondents Dinner’. Mladi zvezdnik je celo izpovedal ljubezen do Kim in oboževalci so ob tem postali nervozni, še posebej, ko je dejala, da je ujela ‘Bieber Fever’.

Kmalu potem ko sta postala prijatelja, pa je Kim spregovorila o grozilnih pismih Justinovih oboževalcev, ki so njen odnos do mladega pop pevca vzeli preveč resno. Kim pa ni edina, ki je spoznala, da je ‘prestara’ za sestajanje z najstnikom. Justin je namreč to v zadregi sam priznal, čeprav je dejal, da je lepa.

Kaj pa o vsem skupaj meniš ti? Se strinjaš, da bi se morali Justinovi oboževalci malce umiriti?


Zadnje novičke

Prejšnji članekBo Kim Kardashian kmalu postala mamica?
Naslednji članekFOTO Madonna: Kako se je spremenila tekom časa?