Justin Bieber je mogoče internacionalni zvezdnik, vendar se še vedno srečuje s kaznijo, ki mu jo določijo starši, ko naredi kaj slabega.

Justin je nedavno priznal, da je bil v največji zagati, ko se je nekoč izmuznil iz hiše okrog 2. ure ponoči in se s prijateljem odšel vozit s kolesom. In ja, konec ni bil srečen, dobili so ga namreč policisti.

Novinarjem ‘Starpulsa’ je razložil: “Prijatelj je spal pri meni in bila sva nekako tako: ‘Pojdiva ven’. Odšla sva se samo vozit s kolesi in nisva počela ničesar slabega. Policisti so naju videli in so naju privedli nazaj domov, kajti prekoračila sva policijsko uro. Bila je 2. ura zjutraj. Starša sta me kaznovala z enomesečnim hišnim priporom. To je bila najhujša težava, v kateri sem se znašel.”

Enomesečni hišni pripor? Izgleda, da starši Justina Bieberja vendarle ne popustijo pri disciplinskih ukrepih, četudi je njihov otrok slaven.

Lomilec najstniških src je med vikendom nastopil na ‘Capital Radio Summertime Ball’ prireditvi, ki je potekala v Londonu. V videu si poglej intervju z Justinom, kjer je razkril podrobnosti prvega poljuba in druge zanimive dogodivščine.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Zapeljiva Maja Keuc: Nad njenim stasom navdušen tudi Brane Kastelic
Naslednji članekZvezdniki na vroči MTV after zabavi