Justin Bieber je pravi magnet za kaos, kjerkoli se prikaže. V torek je vnesel nemir v Tokio, kjer so ga njegovi oboževalci lahko tudi osebno spoznali.

‘One Less Lonely Girl’ pevec je bil resnično ganjen ob toplem sprejemu, ki so mu ga pripravili njegovi oboževalci v Tower Records.

16-letni zvezdnik je tokrat zavil na skrajni vzhod zaradi promocije njegovega albuma ‘My World’ in se pri tem preizkusil tudi v japonščini.  Poskusil je z besedami Konnichiwa (zdravo), Cho Kawaii (zelo lepo) in Daisuki (zelo si mi všeč).

Justin je ob tem povedal: »Danes sem imel učno uro japonščine… Ta kraj je neverjeten!«

Lomilec mladih src si prizadeva ugoditi njegovim oboževalcem, ki mu neprestano pošiljajo sladkarije, da bi ga razveselili. A na žalost jih ne more pojesti.

Za revijo ‘TIME’ je povedal: »Poskušam prebrati vse e-maile, ki mi jih pošljejo oboževalci. Veliko dobim tudi  različnih sladkarij, ki jih žal ne smem jesti, saj mama meni, da bi lahko bile zastrupljene.«

Justin si je pred kratkim vzel čas samo za svojo mamo Pattie in jo za materinski dan razvajal z nakitom ter  večerjo. S tem daje vzgled otrokom po vsem svetu, kako lahko razveselijo svoje mamice.

Vendar ne vemo, kaj meni mama o njegovem tatooju, zaradi katerega je marsikdo podvomil v njegovo vlogo popolnega najstnika.  Prva opažanja, da je zvezdnik tetoviran, so s svetlobno hitrostjo zaokrožila po internetu in sprožila vprašanje, ali je sploh pravi. Pojavili so se tudi dvomi ali je zakonito, da ima 16-letnik tatoo.

In ptica? Se ti ne zdi, da bi prej pričakovali čmrlja?

In zdaj, dragi bralec/ka smo razrešili mučno vprašanje. Zahvaljujoč fotografijam, ki si jih lahko spodaj ogledaš, lahko zatrdimo, da je tatoo pravi.

Poglej sliko, na kateri leži Justin na mizi v salonu tetoviranja v Torontu, pripravljen na iglo, ki mu bo pustila sledi do konca življenja. Da se ne bi prestrašil/a, kako najstnik dela na lastno pest, te lahko potolažimo, da je bil za fotografskim objektivom njegov oče Jeremy, ki ga je spremljal ob tako pomembnem koraku.

Kaj misliš, ima ta majhna ptička kakšen poseben pomen za Justina?


Zadnje novičke

Prejšnji članekHOT! Victorijin angelček se je slekel za GQ
Naslednji članekFOTO Plastična Vicotria: Takšne Barbike pa še niste videli!