Se strinjaš, da je Selena Gomez res najboljši vzor za današnjo mladino?

‘Associated Content’ je pred kratkim Seleno Gomez, ki je pred kratkim izdala skrivnost svojega lepega glasu, razglasil za najboljšo vzornico vsem najstnikom. Medtem ko ne moremo zanikati, da je mlada igralka do svojih oboževalcev vedno zelo prijazna, je tukaj še veliko drugih slavnih mladenk in mladeničev, ki bi se lahko brez dvoma potegovali za titulo najboljšega vzornika.

Demi Lovato in Nick Jonas sta na primer vedno povezana z raznimi dobrodelnimi dejavnostmi, prav tako pa trdo garata, da si postavita neke cilje in okvirje.

Prav tako pa je nekaj ne-Disneyjevih zveznikov, ki imajo prav tako zavidanja vredno življenje. Emma Watson ima za seboj bogato kariero uspešnih filmov, sedaj pa je študentka Univerze Brown

Pop senzacija, Justin Bieber, je vedno uspešnejši in s svojimi hiti dosega same vrhe lestvic. Poleg tega naj bi svoji mami obljubil, da bo spoštoval ženske in bo abstiniral od seksa.

Tudi Taylor Swift, Robert Pattinson in Miley Cyrus so izjemno popularni med najstniki in veliko ljudi si jemlje vzor po njih.

Katere zvezdnike pa bi ti izbral/a za primerne vzornike mladim?

Če že govorimo o Demi Lovato in njeni dobroti, v torek zjutraj je mlada igralka v okviru kampanje ‘A Day Made Better’ obiskala osnovno šolo Grape.

18- letna glasbenica, ki je v začetku meseca izdala novo pesem, je zaposlene presenetila z podarjenimi 1000 dolarji za šolske potrebe, šolarje pa s koncertom.

Ravnatelj Turner je povedal: »Če otroci niso deležni nečesa v šoli, morda ne bodo nikoli več imeli priložnosti. Šola je njihova pot do sanj in Demi jim je ponudila edinstveno priložnost.«

Demi pa se je z otroki pogovarjala o šoli ter jih vzpodbujala, naj nadaljujejo šolanje. Se zahvalila njihovim učiteljem in jim sanje ponudila na roki.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Big Brother slavnih: Nena radovedno opazovala Roka, ko si je umival mednožje
Naslednji članekZapeljivka Bar Rafaeli vas bo očarala v seksi spodnjem perilu