Prejšnji vikend se je Kendall Jenner v čudoviti zeleno-beli oblekici udeležila prireditve ‘Teen Vogue Young Hollywood Party 2010’.

14-letni model se zadnje čase veliko druži s sestro Kylie, skupaj pa sta se tudi udeležili slikanja za revijo ‘OK!’, kjer sta odprli temo hvaležnosti. Sestri sta namreč nadvse hvaležni resničnostnemu šovu, ki je njuno družino popeljal v slavo. Za vse tiste, ki Kendall in sestre še ne poznate, naj ti povemo, da izhajata iz družine Kardashian ( zagotovo poznate sestro Kim), njihov resničnostni šov pa se imenuje ‘Keeping Up with the Kardashians’.

Kendall je dejala: »Spomnim se, ko mi je mama dejala, da bomo snemali. Bila sem sramežljiva, tako da je bilo na začetku zelo čudno, a ravno ta resničnostni šov mi je pomagal, da sem postala bolj odprta oseba.«

V nedeljo pa je bila Kendall opažena, ko se je odpravila v ‘Menchie’ v Kaliforniji, kjer se je sprostila po dolgem študijskem tednu. Zvezda resničnostnega šova je bila videti nadvse ljubka v puloverju in vijoličnih hlačah, predvsem pa zelo sproščena.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO David Beckham: S sinovoma užival v igranju nogometa
Naslednji članekKate Hudson se zgleduje po svoji slavni mami