V ponedeljek sta bili v Calabasasu v Kaliforniji opaženi Kendall in Kylie Jenner, ko sta se podali na lov za sladkarijami.

Zvezdnici šova ‘Keeping Up with the Kardashians‘ sta se odpravili v lokalno trgovinico zamrznjenih jogurtov oblečeni športno, a kljub temu nadvse privlačno.

Zdi pa se tudi, da se Kendall vse bolj resno zanima za manekensko kariero in se trudi biti dober primer za svoje mlade oboževalce.

Na svojem portalu na Twitterju je lepotička spodbudila svoje oboževalce, da naj začnejo uporabljat svojo naravno lepoto kot prednost. Zapisala je: »Lepota je moč, smeh pa je meč. Smejte se!«

Medtem pa se je oglasila tudi že njena starejša sestra Khloe, ki je pokritizirala javnost, saj naj bi bila Kendall za manekensko kariero še premlada : »Zagotovo je čudovita – videti je lepša kot večina 20-letnic v bikinkah! Tudi v modnem svetu pomeni starost 14 let pravzaprav nekakšna 0srednja0 starost. Kimora Lee Simmons je delala za Chanel v Parizu pri 12. letih –  nihče je ni kritiziral, ko je to storila. Torej če želiš govoriti z modne perspektive, moraš pravzaprav živeti v tem. Ni veliko ljudi, ki zna gledati s tega zornega kota. Vsi si samo mislijo: ‘Oh, Kendall Jenner. Povej nekaj neumnosti.’«


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Vedno bolj slavni Jurij Bradač: Po Lady GaGa še Enrique Iglesias!
Naslednji članekLepa Miranda Kerr končno spregovorila o skrivni poroki