Kristen Stewart je zaposlena s promocijskimi aktivnostmi ‘Mrka’ in v torek so jo opazili v New Yorku.

Mlada igralka je izgledala naravnost čudovito, ko se je pripravljala na gostovanje v oddajah ‘Today’ in ‘Live With Regis and Kelly’.

Sicer pa je obrazložila razloge, zakaj je spremenila svojo barvo las: »Sedaj je skoraj blond. Nekaj med rdeče rjavim odtenkom. Barvo sem spremenila zaradi snemanja filma ‘On the Road’.

Tudi Ashley Greene in Xavier Samuel sta zaposlena s promocijo ‘Mrka’, vendar sta si za destinacijo izbrala Belgijo.

Govorice, ki so se razširile o mladi gospodični Greene, pravijo, da naj bi se lepotička pogajala za pridružitev Miley Cyrus in Demi Moore v ‘LOL’.

Zgodba govori o najstniškem dekletu (Cyrus), ki jo zapusti fant (Finn), njena mama (Moore) pa želi, da nadaljuje s svojim življenjem.

Na premieri ‘Mrka’, ki je bila ta teden pa je do besede prišel tudi režiser, David Slade, ki se je razgovoril o svojem produktu.

O izbrisanih scenah je povedal: »Posneli smo eno luštno sceno, v kateri se Bella in Angela pogovarjata o dekliških stvareh, ljubosumju.«

»Bella je tako zaposlena s svojimi stvarmi- o katerih Angela nima pojma- da ne vidi človeškega življenja pred seboj. Je resnično ljubka scena in prepričan sem, da bo na DVDju.«

Dodal je še: »Scena je bila ena izmed tistih stvari, ki smo jih nazadnje odstranili, vendar bodo vseeno na voljo za kasneje.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Suzana Jakšič: Napadli so jo celulit in odvečni kilogrami
Naslednji članek13-letna Madonnina hčerka Lourdes vedno bolj slavna