Saga ‘Somrak’ je Kristen Stewart povzdignila med zvezde, toda če gre verjeti enemu izmed njenih sodelavcev, je mlada igralka te sage že pošteno naveličana.

Medtem ko je Kristen promovirala njen novi projekt ‘On The Road’, je režiserju Jaku Scottu zdrsnilo z jezika, da je prerasla upodabljanje nesojene vampirke Belle Swan.

»Kristen ta karakter vleče že tri filme, kar jo frustrira. Hoče, da jo jemljejo kot resno igralko, in najbolj noro je, da je pred ‘Somrakom’ delala prav to vrsto dela. Zelo je ponosna na svoje delo v tem filmu.«

Čeprav film ‘Welcome to the Rileys’ na velika platna prihaja šele zdaj, je bil posnet pozno leta 2008, ravno takrat pa je ven prišel ‘Somrak’, ki je Kristen izstrelil med zvezde.

Zagotovo bo precej srečna, ko bo s tema dvema deloma zaključila poglavje o ‘Somraku’ in se bo lahko posvetila ‘resnejšim temam’, kot so nadaljnje igranje prostitutk in podobne problematike.

Prav tako je pred kratkim potrdila sodelovanje v filmu ‘American Girl’, ki govori o mladi ženski, ki po škandaloznem seks posnetku pobegne ter se pridruži marincem. In če bo režiser James Woods dosegel svoje, bo Kristen spet presenetila s kratko pričesko. Za MTV je povedal: »Potrdila je sodelovanje v filmu in predvidoma ga bomo začeli snemati spomladi.«

V bistvu je mlada igralka že dolgo povezana s tem filmom  in čeprav se je v tem času ukvarjala z izjemno uspešnim ‘Somrakom’, James dodaja, da je bila že od samega začetka navdušena nad tem projektom.

»Njen pogled na scenarij je bil tako perspektiven in odličen, da se je izkazalo, da sem se preveč obremenjeval z mislimi, kakšna igralka je, da dobesedno presega svoje talente. Ima neverjetno nadarjenost za scenarije. Toda zadnje čase je morala biti povsem predana tej slavi. To je nikoli ni zlomilo. Navdušena je bila od prve do zadnje minute.«

Ali se že veseliš, da boš videl/a Kristen v vlogi marinke?


Zadnje novičke

Prejšnji članekOPS! Oriana Girotto intimne predele zakrila le s sladko smetano
Naslednji članekFOTO Cherly Cole se je prelevila v zapeljivo rdečelasko