Kristen Stewart je pred kratkim zapustila Los Angeles, danes pa so jo že fotografirali, kako je v Sydneyju v Avstraliji kadila cigareto.

Do fotografov pa se mlada igralka ni obnašala preveč prijazno, pokazala jim je celo sredinca.

Sicer pa je Kristen potrdila udeležbo na MTV-jevih filmskih nagradah, ki bodo naslednjo nedeljo, na nagrade pa bo prišla skupaj z Robertom Pattinonom in Taylorjem Lautnerjem, s katerima bo predstavila njihov skupni projekt, ‘Mrk’.

Po tem dogodku se bo trojica 12. junija  udeležila tudi druženja s ‘Somrakovskimi’ oboževalci.

Opazili so jo tudi v družbi Taylorja Lautnerja, njuno poslanstvo v Avstraliji pa je promocija ‘Mrka’. Jutri zjutraj se bosta z oboževalci udeležila ‘Q&A’ seje. Ko bosta 3. junija končala svoje obveznosti v Sydneyju, pa se bosta odpravila naprej proti Koreji.

Pred kratkim je mlada igralka govorila z revijo ‘Elle’, kjer se je razgovorila o nadležnem vplivu medijev: »Vsi me kar naprej sprašujejo ali hodim z Robertom Pattinsonom. To je že preko meje nadležnosti.«

Nadaljevala je: »Zakaj bi hotela, da nekaj zasebnega postane dostopno vsem ljudem? Ljudje pravijo, da če bi jim povedala po resnici, da bi me pustili pri miru. Ali resnično sami sebi verjamejo, da bi me pustili pri miru? Obesijo se na vsako besedo in to je najhujše.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekNova žoga jezi vratarje
Naslednji članekBeyonce je že dobila tožbo zaradi novega videospota