Ali je pri svojih 20 letih Kristen Stewart pripravljena, da stopi v čevlje Angeline Jolie? Mlada lepotička očitno misli, da je.

Kristenino ime so omenjali, ko so govorili o nastanku nadaljevanja filma ‘Wanted’, v katerem je navdušila Angie, Stewartova pa je pred kratkim povedala, da če ji bo scenarij ponujen, da se bo vsekakor potegovala za glavno vlogo.

»Ja. Definitivno, film je bil veličasten. James McAvoy je ta film naredil drugačnega od ostalih akcijskih filmov, ker je pristen moški, meni se pa zdi, da večina akcijskih filmov ne vsebuje tega. Jaz pa nočem biti v nekem nepomembnem filmu. Za to nisem zainteresirana.«

Kaj pa razlika v letih med Angelino in Kristen? Dejstvo je, da bodo ustvarjalci Angelinin karakter naslovili kot Fox v mlajših letih. Izgleda, da so mislili na vse.

Sicer pa še mora najprej dokončati svoje obveznosti glede ‘Mrka’. V soboto so jo fotografirali med sprehodom po Berlinu, kjer trenutno opravlja promocijske dolžnosti.

Njen soigralec Taylor Lautner pa si je med prostim časom izbral drugačno vrsto sprostitve. Oblekel je potrebno opremo, skočil v go-kart ter zvozil nekaj krogov na poligonu.

Po tem je svojo lakoto potešil v restavraciji ‘Zillemarkt’, kjer si je ogledal tudi tekmo svetovnega prvenstva.

Sicer pa je pred kratkim priznal, da ima tudi on mehkejšo plat in da obožuje preživljanje noči ob gledanju romantičnih komedij.

Za revijo Parade je povedal: »Eden izmed mojih najljubših filmov je ‘The Notebook’, ki je kar precej romantičen, kar mi je všeč.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Suzana Jakšič je osvojila bogataša!
Naslednji članekMala Suri Cruise je prava modna navdušenka