Kdo bi si mislil, da je Robert Pattinson voajer.

‘Hollywood Life’ poroča, da je  mladi igralec izrazil željo, da bi rad bil prisoten, ko bo njegovo domnevno dekle, Kristen Stewart, snemala seks scene za film ‘On The Road’, ki bodo precej vroče, saj naj bi se bal, da se bo med Kristen in njenim 51- letnim soigralcem Viggom Mortensenom kaj zgodilo.

Vir je povedal: »Rob načrtuje, da bi bil prisoten na snemanjih filma ‘On The Road’, in ne zato, ker bi v drami imel vlogo, temveč zaradi rizične vloge, ki jo ima Kristen. V filmu je veliko seks scen, prav tako tudi trojček, in Rob se hoče sam prepričati, da bo od začetka do konca snemanja vse le pretvarjanje.«

Mortensen bo zaigral vlogo Old Bull Leeja, Kristen pa vlogo mlade prostitutke Marylou, tako da je skoraj razumljivo, da mladi igralec noče tvegati.

Vir je še dodal: »Je zelo ljubosumen. Kristen mu je povedala, da ga noče zraven na snemanju, saj bi ji bilo zelo neprijetno, toda Rob je vztrajal, da bo prišel. Še posebej sedaj, ko bo snemala scene z Viggom, ki je zelo, zelo vroč. Poleg tega pa je prost, dokler ne bodo začeli snemati ‘Jutranje zarje’, tako da ima veliko časa, da popazi na Kristen. In prav to so tudi njegovi nameni.«

Vir je še nadaljeval, da Rob najprej ni bil zadovoljen s tem, da je Kristen sprejela vlogo prav zaradi seksualnih scen, toda nazadnje je popustil.

Tako da je Kristen že nazaj na snemanju v New Orleansu, kjer so jo s soigralcem Garrettom Hedlundom v četrtek ulovili, ko je zapuščala hotel. Preden se je sestala še z ostalimi člani ekipe, pa si je še prižgala cigareto ter pojedla banano.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOmar Naber: Navdih pride ponoči!
Naslednji članekKylie Minogue ne more prodati svojega luksuznega stanovanja