Kristen Stewart je v ‘Mrku’ poljubila dva najbolj aktualna lepotca v Hollywoodu. Ali te zanima, kateri izmed soigralcev ji je bolj ugajal? Odgovor te bo morda presenetil.

Med tiskovno konferenco so 20-letno igralko vprašali, kateri izmed njenih soigralcev se najbolje poljublja. Ni ne Robert Pattinson in ne Taylor Lautner, kdo bi pa potem lahko bil?

»Dakota Fanning. Omenila bom njo, ker bo tako lažje.«

Ja, saj razumemo, da je na takšno vprašanje pred domnevnim fantom najbolje odgovoriti s kar se da diplomatskim odgovorom.

Sicer pa sta se Kristen in Taylor v četrtek udeležila premiere ‘Mrka’ v italijanskem Rimu.

Taylor pa je pred kratkim govoril z revijo ‘Parade’, kako ga prijatelji dražijo glede scen, kjer je brez srajce. »Hoja v telovadnico je zdrava in sčasoma se navadiš. Postane nujno, da greš v telovadnico in pridobiš na mišični masi. In zdrava prehrana je tudi zdrava. Toda na mojo srečo moji prijatelji ne bi mogli za to skrbeti manj, kot skrbijo zdaj. Dražijo me glede scen brez srajce in mojih kratkih hlač. Kar niti ni tako slabo, saj mi njihovo draženje preprečuje, da bi se pogledal v ogledalo.«

Včeraj pa sta že promovirala v Berlinu v Nemčiji. Kristen je nosila Versacijevo obleko, h kateri je kombinirala par čevljev Camille Skovgaard.

Tudi ona se je pogovarjala z revijo ‘Parade’ o tem, kako živčna je bila, ko je morala poljubiti Taylorja: »Bella ima močno vizijo, da je Edward edini zanjo. Čudna perspektiva. In ko se s Taylorjem poljubiva, je čutiti povsem drugačno dinamiko. Bila sem tako živčna kot še nikoli.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekZVEZDNIŠKI DVOBOJ: Športno sproščeni Megan Fox in Halle Berry
Naslednji članekLeonardo Dicaprio v vlogi homoseksualnega agenta