Kristen Stewart se je v nedeljo s kapo ‘LA Dodgersov’ udeležila Lacostove zabave ob bazenu, ki se je odvijala v sklopu glasbenega festivala Coachella v Kaliforniji.

Glasbenega festivala Coachella pa sta se udeležila tudi Zac Efron in Vanessa Hudgens, ki sta med sedenjem na travi in pihanjem mehurčkov delovala zelo sproščeno.

Zac se je v zadnjem času veliko ukvarjal s športom in se pripravljal na snemanje njegovega prihajajočega filma ‘Snabba Cash’, v katerem igra tihotapca mamil, zaradi filma pa si je pustil celo brke, ki naj bi jih Vanessa nadvse oboževala.

Vedro razpoložena Kristin Cavallari pa se je ene izmed prireditev, ki je potekala v sklopu istega festivala, udeležila že v soboto. Postavna zvezdnica je imela oblečeno škrlatno majico z naramnicami in kratke hlače.

Kristin je o festivalu na Twitterju napisala: »Poležavanje ob bazenu, preden se odpraviš naokrog… Življenje ne more biti lepše. Najboljši prijatelji in super igre. Obožujem Coachello!«

Objavila pa je tudi sporočilo, v katerem je napisala o tem, kako živeti življenje na polno: »Dovoljujem si živeti brez opravičil. Ne živim po pravilih drugih, ampak po svojih!«


Zadnje novičke

Prejšnji članekIsla Fisher: Žena odštekanega Borata je noseča!
Naslednji članekDobrodelna Rihanna zbira denar za bolnike z rakom