Nazadnje je lepotička hodila z oboževalcem nočnih klubov, Samom Nazarianom, nato pa ga je ‘brcnila’ iz svojega življenja, ko je ugotovila, da jo je prevaral.

Prejšnji četrtekse je Kristin vračala v njegovo stanovanje v Los Angelesu, da bi našla prstan, ki ga je pozabila tam, našla pa je še mnogo več, kot le svoj nakit – našla je Newyorško dekle.

»Kristin je v stanovanju pozabila prstan, zato se je odločila, da skoči ponj v četrtek popoldne. Sam je bil v službi, toda imela je ključ.«

»Najprej je odšla do spalnice, kjer je najverjetneje pozabila prstan in takrat je zagledala osuplo rjavolasko, ki je zapuščala Samovo kopalnico. Takoj je vedela, kaj se dogaja. Dekle je vprašala, kdo je in takoj je bilo jasno. Dekle je poklicalo Sama z njenega telefona. Bil je zelo prestrašen, ko je slišal glas drugega dekleta kot lastnice telefona. Pričakoval je glas Kristin, zaslišal pa je glas dekleta, s katero jo je varal.«

V sredo popoldne se je Kristin odpravila v Lynn’s Nail Salon v Los Angelesu. Ko je zapuščala salon, kjer si je privoščila pedikuro, pa so jo zopet pričakali nadležni fotografi. Kot dokaz pedikure so med njenimi prsti na nogah ostale blazinice vate.

V nedavnem intervjuju je Kristin priznala, da je bil razvpiti poljub med dekletoma, ki smo ga videli lansko sezono, eden izmed najbolj obžalovanja vreden trenutek v njenem življenju.

»Mislim, da je to primer ‘želim-da-ne-bi’ trenutka, ki sem ga naredila s Stacie v Vegasu. To je bila ena epizoda, kjer sem morala poklicati očka in mu reči: ‘Oprosti, oči – to bo tvoja najmanj priljubljena epizoda’.«

Kristin pa si je našla tudi novo zaposlitev in ravno včeraj popoldne so jo ujeli paparaci v Westwoodu v Kaliforniji.

Izgledalo je, da se lepotička dobro drži, ko je klepetala po mobilnem telefonu, v roki pa prenašala masivno belo torbo.

Zgodaj zjutraj pa se je Kristin odpravila na izlet do supermarketa Ralph v Los Angelesu, da je zopet napolnila svoj hladilnik in shrambo.

In kljub temu, da je samska, se zdi, da se Kristin kar dobro počuti v vlogi neodvisne ženske.

Medtem, ko se Kristin sooča z vlogo zapuščene ženske, pa njena soigralka Lauren Conrad promovira svojo novo knjigo ‘Sweet Little Lies‘. V sredo zvečer se je končno vrnila v Los Angeles.

Igralka serije ‘The Hills’ je izgledala malo izmučena, ko je zapuščala izhod mednarodnega letališča LAX v velikem črnem športnem plašču in sivem šalu.

Po dolgih tednih, zasedenih s promocijami knjig na vzhodni obali, se je končno vrnila domov.

Ljubo doma, kdor ga ima!


Zadnje novičke

Prejšnji članekBo Leona Lewis postala Mariah Carey?
Naslednji članek47-letna Demi Moore se stara z nasmehom