Čeprav je Kristin Cavallari prikazana kot ‘bitch’, je zatrdila, da ona “zagotovo ni bitch”.

Pretekli vikend je lepotička gostila ‘bikini party’ v ‘Liquid Pool Lounge’ v Las Vegasu in novinarjem ‘People’ zaupala: “Če vprašate moje prave prijatelje bi zagotovo rekli, da nisem bitch.”

23-letnica je dodala: “Definitivno stojim za tem, nisem tepka.”

V ponedeljek pa so Kristin ujeli na Manhattnu, kjer je zapuščala šov ‘Wendy Williams’. Igralka je izgledala ljubko. Pokukaj v galerijo.

Včeraj se je odvijal zadnji del sezone ‘The Hills’. Se je odvijal po tvojih pričakovanjih?

O svojih obiskih je Kristin tudi entuziastično Tweetala: “Pravkar sem bila v ‘The Wendy Williams’ šovu. Predvajan bo naslednji torek:)Ona je čudovita”.

Zapisala je še: Veliko srečanj danes..Pravkar sem imela intervju z ‘Cosmo Radiem’, pogovor bo predvajan jutri.”

Papraci pa so bili za petami še eni članici ‘The Hills’ – Lauren Conrad, ki so jo ujeli skupaj s fantom Kyleom Howardom.

Lauren je povedala, da je v insustriji vse nesigurno, vendar je pa ljubezen tista, zaradi česa se počuti srečno. Njen recept glede zvez: “Biti mora osvežujoče preprosta.” Se strinjaš?

O ljubeznskih zvezah je še povedala: “Preprosto je. Ne ujemata se. Kot dekle greš skozi različne zveze in vse so tako različne. Ta pa ni tako težavna!”

“Mislim, da moramo o tem premišljevati kot o procesu eliminacije. Učiš se, ko si v zvezi. Rečeš si: ‘Tale tip ni bil tako dober, vendar sedaj vem, kaj mi ne ustreza in vem, da ne bom več bila v zvezi s takim moškim.’” Te je prepričala?


Zadnje novičke

Prejšnji članekTRAGIČNO Šerbi ostala brez noge in na invalidskem vozičku
Naslednji članekSeksi Eva Longoria obkrožena z vojaki promovirala nov parfum