Kylie in Kendall Jenner sta se v ponedeljek zvečer udeležili hollywoodske premiere filma ‘Easy A’, kjer je bila tudi Taylor Swift.

Zvezdnici resničnostnega šova ‘Keeping Up with the Kardashians’ sta bili več kot srečni, da sta lahko pred ogledom filma pozirali fotografom in to že pri njunih tako rosnih letih!

Kylie je bila zelo šik v kratki črno-sivi oblekici in črnih čevljih s peto, Kendall, za katero so bile polemike, če je še premlada, da bi bila manekenka, pa je blestela v belo-črni kombinaciji ter črnih sandalih.

Čeprav sta bili mišljeni kot samo stranske osebe v seriji o njuni slavni in bogati družini, pa sta v zadnjem času prav onidve največji zvezdnici šova!

Na premieri pa je bila tudi Taylor, ki je bila ljubka v kričeče zeleni obleki z zlatimi čevlji s peto, prišla pa je podpret svojo najboljšo prijateljico Emmo Stone.

Taylor pa se je zelo zabavala tudi dan prej na na MTV video nagradah, kjer je nastopila s pesmijo, v kateri je oprostila Kanyeu Westu za njegov lanskoletni izpad, o čemer si na našem portalu seveda že lahko prebral/a.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBritney Spears v Disneylandu proslavila rojstni dan svojih otrok
Naslednji članekZVEZDNIŠKI DVOBOJ: Rihanna in Jennifer Garner v prozorni črni oblekici