Lauren Conrad, ki redko ponočuje, se je v ponedeljek zvečer skupaj z drugimi zvezdniki udeležila ‘Hollywood Bowla’ v Los Angelesu.

Zvezdnica resničnostnega šova in vsestranska ustvarjalka se je hitro izmuznila mimo paparacev, potem ko se je udeležila koncerta skupine Kings of Leon. Na koncertu pa so bili med drugim opaženi tudi Zoe Saldana, Kevin Dillon, Jessica Biel, Hilary Duff in Mike Comrie.

V torek pa je bila Lauren opažena na ‘aftershowu’ zaključka serije ‘The Hills’. Mlado zvezdnico bomo lahko s soigralci videli takoj po zadnjem delu serije.

Lauren je zvezdnica, ki je pričela delovati kot del resničnostne televizije ‘Laguna Beach’ in je svojo kariero pripeljala do vrhunca. Zvezdnica serije ‘The Hills’ je pustila delo na MTV-ju in ga zamenjala s pisateljevanje in modnim oblikovanjem, kar se ji je zagotovo obrestovalo.

Svoj pri roman ‘LA Candy’ je Lauren pojasnila: »Usmerila se nisem v nič posebnega. kar se mi je zgodilo. Edina stvar, ki sem jo naredila, je bila… ni nujno pot, ki bi pokazala mene, ampak drugo stran, kako je biti del šova, kot je naš. Za vse, ki to počnemo, mislim, da vidite le eno stran in ne obeh. Gre za neko vrsto zanimive pripovedi.«

O modni liniji, ki jo oblikuje za prodajalne Kohl’s pa je dejala: »je zelo kalifornijska blagovna znamka. Vsebuje nove trende in del nas samih – je sproščujoča in ne poskuša preveč.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Paris Hilton potuje v velikem slogu
Naslednji članekVictoria Beckham prisega na kitajsko zdravilstvo