Lauren Conrad je v četrtek končala s številnimi promocijami dveh svojih knjig, ‘Sugar and Spice’ in ‘the Lauren Conrad Style Guide’ v New Yorku.

Zvezdnica se je zaposlena z mobilnim telefonom sprehodila skozi terminal letališča JFK in odletela domov v Los Angeles, kjer nadaljuje s predstavitvijo bodočih knjižnih uspešnic.

In zdaj, ko se je dokazala kot pisateljica in modna oblikovalka, se zopet vrača na male ekrane z novim resničnostnim šovom. Nekdanja ‘The Hills’ igralka je opisala prihajajoče serije kot manj dramatične in s poudarkom na njeni karieri in ne osebnem življenju.

»Osredotočili se bomo na mojo kariero, še posebej na sočasno linijo oblačil, Paper Crown. Ne bomo pozabili tudi na ostale televizijske projekte, ki so del mojega življenja in izdaje mojih dveh novih knjig,« je povedala.

Lauren nam je zaupala še nekaj podrobnosti o njenem šovu: »Menim, da bo to nekoliko drugačen resničnostni šov, kot smo ga vajeni, saj bom sama tudi producentka, česar se že zelo veselim. Prav tako sem navdušena, ker bom sodelovala z mojo prejšnjo ekipo. Komaj čakam, saj jih že nekaj časa nisem videla, ker so zelo zaposleni.«

V oddaji bo sodelovalo tudi nekaj znanih obrazov iz serije ‘The Hills’, njena sostanovalka Maura in  prijatelj Gary. O tem je povedala: »Ne vem, kaj se bo zgodilo, ker še nismo pričeli s snemanjem. Toda moja sostanovalka in ena najboljših prijateljic vodi podjetje, Gary pa se ukvarja z vrsto ustvarjalnih smeri.«

»Gary se je že sukal okrog kamere kot večina mojih kolegov, vendar se oba z Mauro raje gibljeta za kot pred njo,« je še dodala.

S snemanjem bodo začeli že prihodnji mesec, vendar ker Lauren še nima zbrane celotne ekipe, ne more govoriti o več podrobnostih.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOPA! Drzna Shauna Sand paparacem pokazala svojo seksi ritko
Naslednji članekEva Longoria: Vlogo Gabrielle je dobila zaradi svoje sebičnosti