Lauren Conrad se predstavlja v pomladanski izdaji revije ‘Seventeen’. 24-letna igralka in pisateljica se je razgovorila o svojem življenju po odhodu iz serije ‘The Hills’ ter o svoji novi knjigi. Preberi, kaj je povedala.

O svoji novi knjigiSweet Little Lies’: An L.A. Candy Novel’: “Jane je glavni lik in je podobna meni. Ko pa sem bila bolj sarkastična in nekoliko nastrojena proti ‘The Hills’, si lahko sebe predstavljam v vlogi Scarlet, njene najboljše prijateljice. Tako rekoč sta postali dve strani mene, kajti bili so časi, ko sem preprosto sovražila serijo ‘The Hills’ in časi, ko sem jo preprosto oboževala. ”

O tem, kako živi življenje po zmedi z resničnostnim šovom: “Bili smo tam, da naredimo serijo, ki temelji na našem življenju, končaš pa tako, da živiš svoje življenje, ki temelji na resničnostnem šovu. Vse, kar počneš, mora biti jasno – kje delaš, kdo pride na tvoj rojstni dan, ljudje, s katerimi si v zvezi, kakšne barve oblačila nosiš. Ko sem želela prebarvati stanovanje, sem morala dobiti potrdilo direktorja fotografije, da lahko to storim. Bile so take  stvari, ki ji preprosto ne spregledaš. ”

O finančnem stanju in o tem, da si je prislužila denar sama: “Ko sem imela osemnajst let, sem bila preprosto brez denarja. Pri sedemnajstih letih sem se imela resnično lepo, osemnajsta leta pa so bila težka. Ljudje si mislijo, da sem denar pridobila z lahkoto, vendar je bilo težje, kot si predstavljate. Ko sem zaključila kolidž, nisem prišla v razred z Louis Vuitton torbico. Bili so časi, ko je bil moj bančni proračun na ničli. Finančno sem bila neodvisna, vendar nisem živela razkošnega življenja. Moj oče je bil neizprosen in mi je rekel: ‘Odšla boš na kolidž, kot vsi ostali, kajti če želiš sprejemati lastne odločitve, moraš najprej sprejeti tudi sebe.’”

Pred dnevi pa so novinarji Lauren ujeli v Miamiju, ko je promovirala svojo novo knjigo in oboževalcem podpisovala knjige. Številne poglede pa je vzbujala tudi s pisano oblekico in črnim obročem v laseh. Ti je všeč njen izgled?

Knjiga ‘Sweet Little Lies’ pa že postaja ena izmed njenih bolje prodajanih knjig po uspešnici ‘LA Candy’, ki jo je Lauren izdala junija 2009.


Zadnje novičke

Prejšnji članekEKSKLUZIVNO Marko Vozelj: Gledalci bodo izbrali najslastnejše
Naslednji članekFOTO Jordan na opernem plesu komaj brzdala svoje joške