Lauren Conrad se je ob izidu njenih dveh knjig z naslovoma ‘Sugar and Spice’ in ‘Lauren Conrad Style Guide’, odpravila na turnejo po ZDA.

Tako je bila v torek, sredo in četrtek zaposlena s promoviranjem bodočih knjižnih uspešnic v New Yorku, kjer je vedno navdušila oboževalce s svojo skrbno izbrano garderobo.

24-letna zvezdnica se bo zraven pisateljevanja znova posvetila tudi resničnostnim šovom. Za ‘MTV News’ je povedala:

»No, nikoli nisem popolnoma končala z resničnostjo.  Bila je le realnost, ki je temeljila na mojem življenju. Tokrat se ukvarjam tudi s produkcijo, nad čemer sem zelo navdušena.«

»Osredotočamo se na mojo kariero in stvari, ki jih z veseljem počnem. Zato menim, da bo to nekoliko drugačen resničnostni šov, kot smo jih vajeni. Komaj čakam,« je še nadaljevala.

Na vprašanje, če se bo v oddaji pokazal tudi njen lepotec, Kyle Howard, je odgovorila: »Trenutno še je prekmalu, da bi lahko z gotovostjo rekla, da bo sodeloval. Seveda želim nekatere stvari v razmerju ohraniti zase, vendar to ne pomeni, da ne bom o njem govorila.«

Prav tako je med drugim tudi razkrila, da bo ta oddaja bolj pristna, saj se v primeru, da se bo v etru pokazal tudi mikrofon, ne bodo s tem preveč ukvarjali.

Poglej si slike s promocije ‘Sugar and Spice’ in ‘Lauren Conrad Style Guide’.


Zadnje novičke

Prejšnji članekLepo Christino Hendricks obožujejo tudi ženske in homoseksualci
Naslednji članekŠOK Oprah je rasistična in zlobna šefica