Po končani seriji ‘The Hills‘ so govorice o lepih igralkah kar malo potihnile, a paparaci jih še vedno ne pustijo popolnoma na miru. Prejšnji teden je bila pri celodnevnem zapravljanju opažena Kristin Cavallari, v ponedeljek pa si je nakupovanje privoščila Lauren Conrad.

Lauren je bila videti zelo študijsko v kratkih hlačah, sivem puloverju, japonkah in očalih, ko je stopila v prodajalno ‘Herve Leger’ in si nakupila nekaj malega za svojo garderobo.

Gospodična Conrad se lahko pohvali z zavidljivo kariero, pred kratkim pa je o svojem uspehu – o prihajajoči knjigi in njeni turneji – spregovorila tudi z revijo ‘Cupcake mag‘.

Dejala je: »V začetku oktobra se odpravljam na turnejo, kjer bom promovirala svojo knjigo. Pravzaprav je to dvojna promocija – promocija tretjega romana ‘Sugar & Spice‘ in stilskega vodiča, ki sem ha napisala (‘Lauren Conrad Style’). Poleg tega pa se ukvarjam tudi z linijo oblačil, ki mi trenutno vzame kar veliko časa, a vedno gledam na to, da bo na koncu vse popolno! Od nekdaj imam rada produkcijski del zabavne industrije in rada bi postala del tega. Želim si biti le previdna pri izbiri šova. In želim si, da bi bil moj prvi veličasten!«

Lauren, iskreno upamo tudi mi, da se ti bodo tvoje sanje uresničile!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Rajko Hrvatič na dopust odšel brez svoje mlade ljubice
Naslednji članekOh, ti (gladki) lasje