Lauren Conrad, ki je v začetku tedna začela s snemanjem novega resničnostnega šova,  se je kljub natrpanemu urniku lotila še snemanja novega filma.

Tako so jo paparaci v petek končno ujeli na snemanju komedije ‘BFF & Baby’ v Los Angelesu. V zadnjem času je veliko govora o Laurinem novem projektu, ki ga je naslovila ‘Lauren Conrad: Fiercely Fashionable’. V njem se bo osredotočila predvsem na njeno kariero v modni industriji, gledalce šova pa bo prikrajšala za pikantne podrobnosti iz njenega zasebnega življenja.

24-letna zvezdnica se je v ponedeljek udeležila tudi slovesnosti  ‘VH1 Save the Music Foundation Gala’.  Ob prihodu na Cipriani Wall Street se je v dolgi modri obleki počasi sprehodila po rdeči preprogi in skrbno pazila, da so jo vsi opazili.

Glasbeni sklad so ustanovili, da bi nadaljevali z izobraževalno instrumentalnim glasbenim programom v ameriških javnih šolah. Na prireditvi je nastopila tudi Natasha Bedingfield, medtem ko so se med donatorji pojavili tudi John Mayer. John Legend in Paul Williams.

Bomo videli, kako dolgo bo Lauren vzdržala v vlogi super ženske, če  bo postala manj predana poslu, ki morda ne bo tako uspešen, kot si predstavlja…


Zadnje novičke

Prejšnji članekOPA! Kendra Wilkinson ga ima rada med oprsjem
Naslednji članekPamela Anderson zamotana do glave: Kam je izginila seks bomba?!