Zvezdnicam zagotovo ni lahko, saj morajo nenehno paziti na svojo javno podobo. A včasih ga tudi same kar precej pihnejo mimo. Kaj so mislile, preden so se oblekle, najbrž ne ve nihče. Pa si poglejmo nekaj takih modnih spodrsljajev.

Heidi Montag je obsedena z lepotnimi operacijami in mislijo o popolnem videzu, vendar kaj konkretno je mislila s tole ceneno opravo za nastop na prireditvi Miss Universe, ne ve nihče. Mediji so skritizirali tako njen videz kot tudi sam nastop.

Hilary Duff je močno udarila mimo, ko si je za popoldanski sprehod privoščila takšno opravo, se ti ne zdi?

Jeniffer Hudson nima idelane postave, to vemo. A zato ji še ni treba imeti na sebi oblačil, ki jo optično še dodatno povečajo. Ohlapne majice in vrečaste hlače na koren niso zate Jenny, žal.

Tudi Kim Kardashian je naredila enako napako kot zgoraj Jeniffer. Ženska ima sicer izredno lepo postavo in zna poudariti svoje atribute.

Lady GaGa smo navajeni v čudnih opravah, ampak ta je resnično malce preveč. Povsem razrezane pajkice? Lady GaGa, resno?

Lindsay Lohan, še zdaj se sprašujemo, kaj počnejo ti modri škorni zraven vročih hlačk in športne majice?

Mary Kate Olsen ima smisel za modo, a iz te slike to žal ni razvidno. Brez tistega obročka na glavi bi obleka morda delovala še vsaj kolikor toliko solidno.

Obleka je še sprejemljiva, ampak ličenje in frizura? Mar MK ni vedela, da gre na prireditev odmevnih imen a lá Chanel?

Če smo do sedaj kritizirali samo MK, se ji tu lahko priduži še sestra Ash. Dekleti bosta morali očitno bolj paziti na to, kakšno pričesko in make up bosta v prihodnje izbirali za prireditve. Na tej fotografiji izgledata vse prej kot prikupni najsntnici, ki smo ju vajeni, se ti ne zdi?

Paris Hilton je vedno tam, kjer je žur in dobre obleke. A s češnjami je vendarle šla malce predaleč. Modni kritiki so jo skritizirali, češ da bi starleta vseeno lahko preživela tudi brez teh rdečih sadežev na obleki in celo v ušesih!

Rihanna je na dobri poti, da postane modna ikona, saj jo kritiki občudujejo povsod, kjer se pojavi. No, skoraj povsod. Za zgornjo sliko so si edini, da je povsem zgrešila smisel modnega in modernega oblačenja.

Še ena, ki ima težave z raztrganimi pajkicami? Shoshana Bush nikakor ne more biti ponosna na to odločitev, saj celoten videz deluje precej ceneno, povsem neprimerno dogodku.

Taylor smo že večkrat videli v dih jemajočih oblekah, a s to kombinacijo je povsem pogorela. Neurejeni lasje, čevlji, ki nikakor ne pašejo na kratke športne hlače, ki se skrivajo pod dolgo razvlečeno srajco… To ji nikakor ni podobno!

Kako se tebi zdi vse skupaj?
Si tudi sam/-a že kdaj napravil/-a kakšen modni kiks?

M.F.


Zadnje novičke

Prejšnji članekDrew Barrymore: Za moje nesrečne ljubezni sta kriva starša!
Naslednji članekResničnostni šov Survivor: Zmagal 20-letni šofer, slavila tudi Slovenka