Lea Michele se za razliko od večino slavnih osebnosti ne ubada s splošno znanim mitom, da morajo biti zvezdnice popolne… In tako je Lea spoznala skrivnost, ki se nekaterim vztrajno izmika in pravi, da ti uspeh v svetu slavnih ni treba biti kopija Barbike.

»Ponosna sem, da sem lahko del tako pozitivne serije in dekletom povem, da jim ni treba biti kot vsi ostali, ker so najlepše takšne, kot v resnici so,« je povedala za revijo ‘GQ’.

V najstniških letih je zvezdnica slišala veliko zlobnih opazk na račun njenega velikega nosu.

Za vse tiste, ki so ji velikodušno predlagali, naj si nos operativno popravi, je rekla: »Naj se j*****!«

Toda ni bilo prvič, da je Lea zbrala pogum in spregovorila o njenih najstniških težavah. To je storila tudi za revijo ‘Women’s Helath’, za katero je zatrdila, da ji ni žal, da v srednji šoli ni šla na operacijo nosu.

»Všeč sem si takšna, kot sem, vendar si včasih ne morem pomagati, da se ne bi počutila negotova zaradi tega…Vse je le v moji glavi.«

Radovedni paparaci so jo v torek ujeli, ko se je odpravljala na še eno snemanje epizode ‘Glee’ v Los Angelesu.

Ker je bil dan zaznamovan s snemanjem poroke, je bila 24-letna igralka slovesno oblečena v rdečo kratko obleko, zaostajali pa niso niti njeni soigralci Cory Monteith, Mark Salling, Chris Colfer in Chord Overstreet, ki so bili prav tako pregrešno čedni v moških oblekah.

V tej sezoni si bomo lahko ogledali tudi božično epizodo popularne serije, za katero so pred kratkim že izdali posebno pesem.

Lea se v tem času pogaja še za eno vlogo, ki bi jo odigrala ob Zacu Efronu v filmu z naslovom ‘New Year’s Eve’.

Četudi Lea ni okrnila denarnice, kot to počnejo drugi zvezdniki, je s svojim razmišljanjem in pristopom lahko vzor najstnicam, ki se soočajo s svojo samopodobo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekLindsay Lohan vendarle dovolila, da jo obišče oče
Naslednji članekPenelope Cruz: V šestem mesecu nosečnosti še vedno hodi po klubih