Leihton Meester nas je presenetila s pojavo na naslovnici januarske številke revije ‘Allure’, za katero je spregovorila o ljubezni in seksu.

V intervjuju za omenjeno revije je ‘Opravljivka’ povedala, da namerava zdaj, ko je mlada, uspešna, zdrava in lepa na polno živeti svoje življenje.

»Ne vidim smisla v zmenkih… Sovražim jih. Lepo je biti zaljubljen. Vsekakor se je nekaj posebnega crkljati, seksati in izkusiti življenje z nekom. Vendar tudi ni nič narobe, če pri 24-ih še vedno nimaš nikogar. Nekega dne bo prišel,« se je razgovorila.

Leighton je v nadaljevanju spregovorila tudi o grdih razvadah, po katerih posega vedno več zvezdnikov in zvezdnic. Pravi, da je vsekakor že izkusila veliko zabav, vendar še je vedno strogo nastrojena proti drogam, rekoč:

»Mislim, pitje je ena stvar… Opitost pa nekaj drugega. In droge so nekaj, česar ne podpiram. Presenečeni bi bili, koliko ljudi jih jemlje.«

Na vprašanje o njenem domnevnem rivalstvu z Blake Lively je povedala: »Obžalovanja vredno je, kadar sta ženski naščuvani druga proti drugi. Ljudje bodo rekli, da sta ljubosumni druga na drugo. Dajte, no! Sva bogati, uspešni in odlični igralki. Kaj nama manjka?«

Leighton tako z utrjeno in pozitivno samopodobo daje vzgled najstnicam po vsem svetu. Le tako naprej…


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Urška Čepin: Napadli so jo celulit in maščobne obloge
Naslednji članekFOTO Fatalna Kate Winslet vas bo osupnila z lepoto