Miley Cyrus se je v nedeljo udeležila priložnostne zabave Hannah Montane, ki se je odvijala v Hollywoodu v Los Angelesu.

Mlada zvezdnica, ki bo kmalu dopolnila 18 let, je z nasmehom pozdravila fotografa in skupaj z ostalimi soigralci najstniške nanizanke proslavila njihov uspeh.

Po sproščujočem vikendu se je že v ponedeljek delovno  zagnala v nov teden in se odpravila v zasebno telovadnico v Hollywoodu. Nosila je majico Iron Maiden, saj je že pred letom priznala oboževalcem, da je njihova velika oboževalka.

Miley je včeraj nastopila tudi na priljubljenem šovu ‘Dancing with the Stars’ (‘Zvezde plešejo’), kjer se je predstavila z novo pesmijo ‘Can’t Be Tamed’.

Na žalost vseh zvestih gledalcev ‘Hannah Montana’ se Miley poslavlja od svoje odskočne deske. Še zadnjič je na blog ‘MileyWorld’ napisala:

»Pravkar smo prebrali zadnjo tablo HM. Vau, ne morem verjeti, da smo prišli do konca. S snemanjem sem začela pri 12 letih. Bila sem majhna deklica iz Nashvilla, z večjimi sanjami, kot bi jih lahko prenesla. Neskončno sem hvaležna Disneyju, da me je vzel pod svoje okrilje in me vodil, da sem postala to, kar sem.«

»Producenti, pisci, igralska zasedba in vsi sodelujoči so bili moja skala več kot 5 let.  Vedenje, da jih ne bom videla vsak dan, me je malo potolko, saj so mi kot druga družina. Že od 7. razreda imam isto rutino, ki jo bom zaključila to leto z maturo,« je nadaljevala.

»Vsak dan imam šolo z Emily Osment. Kosilo z Jasonom (Earles) in Moisom (Arias). Nato se igram s psom in delam z ljudmi, ki jih imam tako rada. Vse to se bo kmalu končalo. Res bom pogrešala Hannah Montano!«

Kaj boš najbolj pogrešal/a pri Hannah Montanah?

Ne pozabi si ogledati slik, na katerih je tudi njen soigralec  Drew Roy.



Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Zanemarjena Megan Fox
Naslednji članekOPS! Sarah Jessica Parker pokazala nabrekle bradavičke