Sta Miley Cyrus in Angelina Jolie najboljši vzornici med slavnimi osebnostmi?

Glede na spletno glasovanje na ‘WENN-u’ sta ti dve vodilni ženski zvezdnici. Angelina je zmagala s 43% glasov, medtem ko je Miley s 15% pristala na tretjem mestu. Na drugem mestu je s 23% pristal igralec George Clooney, ki je s tem le za malo prehitel Miley. Vodja skupine U2, Bono je pristal na četrtem mestu s 14%, zadnje mesto med najboljšimi vzorniki pa so s 5% zasedli Jonas Brothers.

Angelina je vrhunsko mesto dosegla predvsem zaradi njenega prizadevnega dela kot ambasadorka ‘United Nations Goodwill’, ki jo je nedavno popeljalo v Pakistan, kjer je pozornost namenila milijonom ljudi, ki so se morali preseliti zaradi nedavnih poplav.

V dobrodelnosti pa je aktivna tudi Miley, ki je bila pred kratkim ujeta med poljubljanjem z nekdanjim fantom. Izvajalka uspešnice ‘Can’t Be Tamed’ je že nekaj let članica ‘Youth Service America’ in je pred kratkim na eBay-jevi dražbi prodala svoja oblačila ter denar podarila organizaciji ‘Get Ur Good On and Blessings in a Backpack’, ki nudi hrano nepriviligiranim šolarjem v Ameriki. Poglej si video, ki ga je posnela za to organizacijo.

Miley je morda res priljubljena vzornica, a je poznana tudi zaradi svojega slabega vedenja in oblačenja. Kaj pa o izidu glasovanja meniš ti? Se strinjaš z njunima uvrstitvama?


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO S čim je Russell Brand osvojil Katy?
Naslednji članekZVEZDNIŠKI VIDEZ Najbolj modne hollywoodske nosečnice