Kraljica drame Miley Cyrus se je enkrat za spremembo odpovedala petim minutam slave… Popularna pevka in igralka se je odločila, da nam ob nepričakovani ločitvi njenih staršev ne bo vrgla nobene kosti, ki bi jo lahko glodali.

Vir, ki je v stiku z mlado zvezdnico, je za revijo ‘People’ povedal, da je Miley normalno sprejela ločitev Billy Ray Cyrusa in Tish Cyrus in ne misli prati umazanega perila v javnosti.

»Miley ne govori o tem. Medtem ko se njena družina spoprijema s tem, se ona trudi,  da bi družinske zadeve ostale čim bolj zasebne.«

Po mnenju psihiatra Dr.Charlesa Sophyja je mladoletnica v tem primeru modro ravnala. Prejšnji teden je za Cellebuz povedal, da se je v njenem primeru bolje izogibati nagibanja k enemu staršu.

»Če se bodo počutili, da so se znašli v navzkrižnem ognju med njihovimi starši, se bodo morali poskusiti preusmeriti. Vem, da je težje storiti kot govoriti. Vendar če si bodo starši otroka podajali kot ping pong žogico, bo na koncu on potegnil najkrajšo.«

Glede nepričakovane ločitve so začele krožiti tudi govorice, ki pravijo, da sta se Mileyjina starša razšla zaradi Trishine prevare. Kdaj pa kdaj bi se naj pozabavala s hčerkinim glasbenim sodelavcem in zvezdnikom TV oddaje ‘Rock of Love’, Bretom Michaelsom.

Seveda so obtožbe vztrajno zanikali, vendar se bosta zakonca Cyrus kljub temu razšla po 17. letih zakona.

Radovednemu fotografu je pa je v sredo uspelo ujeti mlado zvezdnico ob prihodu na letališče LAX v Los Angelesu. Na terminal je zakorakala v spremstvu dveh prijateljic, ki jo bosta morda spremljali tudi na podelitve nagrad ‘MTV European Music Awards’, ki se bodo odvijale v Švici.

Miley si je pred potovanjem še privoščila obilno kosilo v restavraciji Matsuda.

Morda pa bodo družinske razmere povod za kakšen nepričakovan navdih, ki ga bo lahko izlila v svojo glasbo in zaslužila še nekaj denarja…


Zadnje novičke

Prejšnji članekMariah Carey je zanosila s pomočjo alternativne medicine
Naslednji članekJe Oprah res v lezbični zvezi s svojo prijateljico?!