Katy Perry mogoče misli, da gre Miley Cyrus po isti poti v propad, kot je šla Britney Spears, toda ‘Disneyjeva’ zvezda je vzela njeno primerjanje kot pozitivno.

Miley se je na Katyjin komentar odzvala in dejala, da nanj gleda kot na kompliment: »Na vsako stvar v mojem življenju skušam gledati pozitivno. Zato lahko pogledam nanj in rečem, da je negativno in pogledam, kaj je naredila narobe in rečem: ‘Kako me lahko kdo primerja z njo?’ Lahko pa sem pozitivna oseba in vidim vso neverjetno zgodovino, ki jo je ustvarila, in cilje, ki jih je dosegla.«

Britney je res veliko dosegla v svoji karieri in se kar uspešno izvlekla iz težkih časov. Naredila je prehod iz najstniškega idola v mednarodno super zvezdo, redno je s svojimi pesmimi dosegala prva mesta na lestvicah, nedavno pa je zasedla tudi mesto na ‘Forbesovi’ lestvici najboljših glasbenikov leta 2010. Je tudi najbolje prodajana pevka zadnjega desetletja, to pa želi verjetno Miley doseči v naslednjem desetletju.

Toda zdaj je Miley, ki jo kritizira tudi Taylor Momsen, še vedno na medijskem udaru zaradi novih seksi slik in provokativnega oblačenja. Za ‘Entertainment Tonight’ je dejala, da če ljudje ne marajo nove Miley, je to njihov problem – in nihče jih ne sili, da se zanimajo zanjo: »Ne poslušam kritik, ker če nočete gledati mojih videov, lahko vedno zamenjate program. In če nočete poslušati mojih pesmi, jih ne poslušajte… Nikoli mi ni bilo mar, kaj ljudje mislijo, ker sem umetnica in to, kar delam, je umetnost.«

Torej recite, kar hočete, njej je malo mar za vse, saj je že razvila trdo kožo, ki ji bo skozi kariero verjetno še kako prav prišla.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Iris Mulej svojemu fantu pripravila sladko presenečenje
Naslednji članekFOTO Ljubka Jessica Biel navdušila v elegantnem kostimu