Miley Cyrus so v petek popoldne ujeli fotografi, ko je zapuščala bolnišnico v Los Angelesu.

‘The Can’t Be Tamed’ pevka, ki je odklonila zelo popularno serijo ‘Somrak‘ in jo označila za ‘kult’, ki je vsekakor ni pritegnil, je za E!Online povedala, da sovraži skrivnostna bitja noči.

»Sovražim vampirje,« je povedala.

In to ne velja le za Edwarda Cullena in  njegovo ekipo seksi krvosesov, temveč tudi za fante televizijske serije True Blood. Na vprašanje kaj meni o Alexandru Skarsgardu in njegovi družbi je gospodična Cyrus povedala: »Na katerem programu je to? Doma nimamo HBO…Vse kar imamo je Disney Channel in Nick at Nite, ker ima moja sestra komaj 10 let.«

Morda je odmevna izjava, da sovraži tako priljubljene vampirje le še en poskus, da pritegne pozornost. Toda na svoji strani ima celo Kristen Stewart.

Kristen je za E!Online povedala: »Se jih boji ali jih nasploh ne mara? Ne mislim, da bi morali prepričati ljudi, da sprejmejo nekaj, če si o tem že ustvarijo svoje mnenje. Vseeno, če sovraži vampirje, to je kul.«

Miley se je v sredo popoldne napotila proti čakajočemu avtomobilu potem, ko je prispela na LAX letališče v Los Angelesu.

17-letna pevka in igralka je v torek nastopil na dobrodelnem koncertu ‘Nashville Rising’ v Nashvillu.

V Zadnjem času si je zvezdnica vzela čas tudi za intervju za MTV, v katerem se je razgovorila o njenem novem albumu in pesmi ‘Liberty Walk’.

Povedala je: »Nisem raper. Stvari mi ne tečejo v to smer. Preprosto nisem za to. Zato še toliko bolj obožujem Lil Jona, ki je ustvaril to pesem. Tam je že bilo nekaj, kar me je vleklo na dvoje, ampak z njim je postalo še nekaj več. Dejstvo, da spoštuje mojo glasbo saj sta si najina stila povsem nasprotna. In potem lahko reče; OK, to je dobra pesem. Ob tem spoznaš, da niso važna leta ali spol, da ti je neka glasba všeč.«

V četrtek dopoldne se je Mileyin fant Liam Hemsworth napotil v Sturbucks v Toluca Laku, da začne nov dan z dobro pijačo. Popoldne pa si je popularen parček privoščil kosilo v restavraciji Matsuda v Studio Cityu v Kaliforniji.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Zvezdnice rade pokažejo porjavele noge
Naslednji članekGwyneth Paltrow ima težave z osteoporozo