Miley Cyrus te dni z navdušenjem pričakuje premiero novega filma ‘Seks v mestu 2‘.

Film bo v kinematografe prišel 27. maja in izgleda, da se bo tudi Miley sprehodila po rdeči preprogi ob zvezdah filma: Sarah Jessici Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall in Cynthii Nixon.

Miley je o filmu spregovorila: “Imela sem zelo, zelo majceno vlogo, zelo se veselim premiere, to je eden izmed mojih najljubših filmov.”

“Obožujem to serijo in sem bila super presenečena, ko sem izvedela, da so želeli, da sem jaz tista, ki bo del tega. Bilo je čudovito. Vsi so bili zelo prijazni in bilo je zelo zabavno. Rada jih imam. Sarah Jessica Parker je moja modna ikona in sem se resnično zabavala, ko sem jo spoznala in delala z njo.”

Miley pa se ne veseli samo premiere filma ‘Seks v mestu 2’, ampak se veseli tudi izdaje svojega novega albuma, ki na prodajne police prihaja 22. junija.

Igralka v filmu ‘The Last Song’ je pojasnila: “Mislim, da bodo moji oboževalci navdušeni, ko bodo izvedeli, da prihajajo novi deli serije ‘Hannah Montana‘. To poletje pa snemam film.”

O svojem najnovejšem videospotu pa je povedala: “Moja mama je bila na snemanju. Mojemu očetu je bil všeč, ker je verjetno mislil, da sem malo nora, ko sem ga pisala. Ko so ga videli, so bili zelo ponosni na to, kar sem naredila .”

Paparaci pa so Miley sledili na poti v studio, kjer je z raperjem Lil Jonom delala na remiksu ‘Can’t Be Tamed’. Poglej v video!

Se veseliš novih podvigov Miley Cyrus?


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Doutzen Kroes: Viktorijin angelček v seksi bikinkah
Naslednji članekDemi Lovato: Miley je najprijaznejše dekle na svetu