Če si mislil/a, da so nastopi Miley Cyrus provokacije, si se zelo motil/a. Počakaj na njen novi film in takoj ti bo jasno!

‘Hollywood Life’´ je uspelo dobiti scenarij filma ‘LOL’, priredbo francoske komedije, v kateri bo zaigrala Miley, Demi Moore in Ashley Greene. Miley pa bo zaigrala dekle Lolo v svojih divjih letih.

Glede na poročanje +Hollywood Life’ scenarij govori o:

»Kot Lola – ki je opisana kot ‘najstniška Afrodita brez samozavesti’ – bo 17-letna igralka izgubila nedolžnost, nenehno govorila o seksu, kadila marihuano, poljubljala eno od svojih dveh najboljših prijateljic in to na usta, neprestano zapravljala in svoji mami Ann (Demi Moore) ponesreči pokazala brazilsko depilacijo.«

Medtem ko bo kratkolasa Miley v novem filmu zelo provokativna, pa ne bo za njo nič manj zaostajala niti Ashley, ki bo zaigrala punco, ki se ne more upreti nobenemu fantu.

‘LOL’ naj bi v kinematografe prišel naslednje leto, a vse se lahko še spremeni. Nas pa seveda zelo zanima, kako bodo ljudje sprejeli tak film. Ali se ti zdi v redu, ali je morda vseeno malo preveč provokativen?


Zadnje novičke

Prejšnji članekNaomi Campbell: Putin je moj najboljši prijatelj!
Naslednji članekVROČE Ota Roš srečno samska pri 30ih